22 nov. 2010

Avantajele masinilor de spalat WHIRLPOOL AL 6-lea SIMT

Masinile de Spalat WHIRLPOOL cu al saselea simt, au la baza economia de resurse, economie realizabila cu ajutorul unor principii, inovatii pe care vi le vom prezenta in ceea ce urmeaza. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Economia de apa si timp apa la baza capacitatea masinii de a detecta cantitatea de rufe incarcata cu ajutorul unor sistem de senzori mecanici pe baza unui presostat-senzor de presiune.

Acesta este capabil sa detecteze cantitatea de rufe si prin urmare, masina este programata, in functie de tipul de tesatura, sa asigure necesarul optim de apa pentru programul de spalare selectat.

O alta inovatie prezenta la masinile Whirlpool, catalogate cu "al saselea timp", este sistemul EcoBall, care are la baza o bila ce asigura etanseizarea cuvei in timpul spalarii, in momentul in care pompa de apa nu este functionala, pentru ca detergentul diluat sa nu se piarda, din motive gravitationale, in furtunul dintre cuva si pompa de apa.

Modelele de masini de spalat cu al saselea simt, care beneficiaza de programul de spalare, improspatare cu abur sunt mai rar intalnite in retail, motiv pentru ca noi il recomandam, datorita beneficiilor pe care le confera aceste modele de masini de spalat. In primul rand, marele avantaj este oferit de igienizarea de care aceste masini sunt capabile, coraborate cu capacitatea superioara de curatare si improspatare a rufelor.

Incorporabile Premium recomanda masinile Whirlpool cu al sasela simt.