29 nov. 2010

CUPTORUL ELECTRIC MULTIFUNCTIONAL VERSUS CUPTORUL PE GAZ

In acest articol vom compara 2 cuptoare, ale aceluiasi producator -ELECTROLUX.
Ce cuptor este mai bun, pe gaz sau cel electric ?
Cuptorul pe gaz -ELECTROLUX EOG21300 -singurul din gama cu aceasta alimentare .
Cuptorul electric multifunctional ELECTROLUX EOB 53103 -unul din best buyer-urile firmei suedeze pe piata din Romania.

 Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Eficienta
Avand ambele sistem de convectie- acest lucru asigurand o temperatura uniform distribuita in interiorul cuptorului, la fiecare nivel, eficienta in preparare a produsului este asemanatoare, un usor minut avand cuptorul pe gaz, intrucat cuptoarele pe gaz au fluctuatii si erori de setare a temeperaturii pe termostat de pana la 40 grade Celsius. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

De retinut ca nu exista cuptor electric mai bun decat cel pe gaz. Diferenta o face convectorul, iar observatia ar fi ca foarte putine cuptoare de pe piata au aceasta caracterisitica.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Consum
In mod evident cuptorul pe gaz. Resursa mai iefina. Recomandam sa va faceti un calcul , daca se merita sa cumparati un cuptor electric -acesta consuma cam 1kw pe ora x cu numarul de ore pe care estimati ca il folositi. Consumul este un criteriu, insa nu este unul decisiv.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Aspect exterior

In mod evident Electrolux EOB53103
-butoane push-in
-afisaj
Observatii:Ambele cupoare au un tratament anti touch, deci nu lasa amprente

Autonomie in programare
Cuptorul Electrolux EOB 53103 -mai multe programe presetate, incusiv unul de autocuratare

Va recomandam totodata si articolul in care am evaluat cel mai bun cuptor incorporabil electric multifunctional din gama producatorului suedez de electrocasnice, respectiv Cel mai bun cuptor incorporabil ELECTROLUX.

1 comments:

Dorin Lica spunea...

Cat costa cele 2 modele de cuptoare incorporabile de la Electrolux. Cred ca e important sa vedem si noi costuri, daca tot comparam 2 produse.