30 sept. 2014

IP Scoring: Whirlpool AWSX63213

Optiune pentru cei interesati de o masina de spalat slim, Whirlpool AWSX63213 poate fi o alegere buna, daca este sa ne uitam la numeroasele functii si programe de spalare sau asistare a spalarii, capacitatea de incarcare normala pentru o masina slim, respectiv 6 kg si o viteza de centrifugare de 1200 rotatii/min. La capitolul raport calitate pret Whirlpool AWSX63213 primeste 3 puncte. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.



In ceea ce priveste panoul de comanda, la Whirlpool AWSX63213 gasiti toate programele cu care a venit gama al saselea simt colours , respectiv programe presetate pentru haine albe(ultra white), pentru haine inchise la culoare si pentru haine colorate. Practic producatorul va garanteaza ca, in cazul utilizarii acestor programe, hainele nu se vor decolora si nu isi vor pierde din calitate. Program scurt de 15 minute si bineinteles lana, spalare manuala, programe de baza de mai bine de doi ani pentru orice model de masina de spalat de la producatorul american. Pentru aceste calitati, Whirlpool AWSX63213 primeste 4 din maximul de 5 puncte.


3 puncte pentru eficienta de spalare si centrifugare, masina avand al saselea simt, sistem patentat de Whirlpool pentru spalare si eficienta a spalarii cu resurse reduse de energie si apa.

Pentru capacitatea de 6 kg, Whirlpool AWSX63213  primeste 2 puncte iar pentru fiabilitate acelasi punctaj, avand in vedere problemele avute in ultima perioada in ceea ce priveste service-ul , cand ne referi in general la masinile de spalat Whirlpool. Totusi avand in vedere ca este fabrica in Italia, beneficiaza cu o incredere mai mare, legat de fiabilitate.

4 puncte pentru costurile post vanzare, avand in vedere ca piesele sunt relativ ieftine si ca masina nu consuma foarte multe resurse in timpul utilizarii, fiind deosebit de economica.


Astfel masina de spalat rufe Whirlpool AWSX63213 totalizeaza 18 puncte, dintr-un total de 30 de puncte, conform principalelor criterii de alegere ale masinii de spalat, stabilite de blogul nostru. Pentru informatii detaliate privind modul de alegere a unei masini de spalat rufe puteti citi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

IP Scoring: Hansa BOEB64190055

 Cuptorul incorporabil electric multifunctional  Hansa BOEB64190055, reprezinta unul din cele mai bune alegeri raportat calitate pret pentru un cuptor incorporabil de pana in 900 de lei. Este multifunctional (are convector), timer-ul este electronic, ceea ce inseamna ca opreste cuptorul fata de unul mecanic care doar atentioneaza sonor finalizarea prepararii. Pretul este foarte bun ceea ce il face sa obtina 5 puncte la acest criteriu.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.


In ceea ce privesc optiunile de utilizare, acesta are functii relativ simple, dar care pot prepara orice tip de aliment. Cele 8 functii ne determina sa-l punctam cu 3 puncte.

Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.

Nu are autocuratare, dar prezenta glisierelor care pot fi detasate pentru o curatare facila ii obtine 1 punct iar pentru design acestya primeste 4 puncte, cuptoarele cu sticla neagra fiind usor integrate in orice bucatarie moderna.  La capitolul fiabilitate, producatorul polonez de electrocasnice Hansa este destul de bine pozitionat pe piata, iar pentru acest motiv mai obtine 3 puncte. Gama de plite si hote este destul de variata si la preturi foarte accesibile, inca 4 puncte pentru acest motiv.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.


Astfel cuptorul electric multifunctional Hansa BOEB64190055 totalizeaza 20 de puncte. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

26 sept. 2014

IP Scoring: Electrolux EOG2100AOX

Cuptorul pe gaz cu convector de la Electrolux, EOG2100AOX , reprezinta cea mai buna alegere pentru cei care doresc cu insistenta un cuptor pe gaz. Desi cuptoarele pe gaz sunt net inferioare fata de un cuptor electric multifunctional, cuptorul Electrolux, EOG2100AOX  are fata de restul cuptoarelor pe gaz un convector care uniformizeaza temperatura in interior, in momentul in care folositi grill-ul.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. De aceea, pentru raportul calitate pret, acest model primeste 3 puncte. 
Va recomand si articolul in care am analizat cele mai bune cuptoare incorporabile pe gaz de pe piata din tara noastra, respectiv Cel mai bun cuptor incorporabil pe gaz TOP 5 raport calitate pretPentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabileIn articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.


In ceea ce privesc optiunile de utilizare, un cuptor pe gaz nu are foarte multe, asa ca pentru acest criteriu Electrolux, EOG2100AOX  nu poate primi mai mult de 2 puncte. Nu putem vorbi de autocuratare la cuptoarele pe gaz, prin urmare la acest capitol Electrolux, EOG2100AOX  primeste 1 punct. Fiabilitatea produselor Electrolux este una recunoscuta, iar daca mai adaugam faptul ca in general cuptoarele pe gaz sunt foarte greu defectabile, cuptorul merita 4 puncte la acest criteriu.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Gama este destul de diversificata pentru plite si hote Electrolux, desi sunt mai scumpe, putem oferi pentru produse complementare 4 puncte.


In total Electrolux, EOG2100AOX  primeste 17 puncte, conform evaluarii de mai sus. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Service-uri autorizate BOSCH, SIEMENS

ALBA POLLSTAR COMPANY Str. Ariesul , Nr.113
ARAD ELECTRO-TEHNIC SERVICE SRL Str. Guttenbrunn nr 89
ARAD SERVSKILLS INTERNATIONAL SRL Kaufland Banu Mărăcine nr.6 , complex Terra, lângă Kaufland
ARGES ELECTRO-DEPAN SRL Bd. Republicii nr.162
BACAU LOCALSERV SRL str. Sfintii Apostoli, nr. 2 bis
BIHOR SERVSKILLS INTERNATIONAL SRL Oradea Real Str. Ogorului, Nr. 171, Galeria Real, Et. 1
BISTRITA NASAUD AMIO ELECTRONIC SRL str. Tudor Vladimirescu, Nr.19
BOTOSANI MARELVI SERVICE SRL Inregistrare sesizare prin Call Center
BRAILA LEDASERV SRL Inregistrare sesizare prin Call Center
BRASOV SERVSKILLS INTERNATIONAL SRL Str. Titulescu, nr. 58 (Langa Spitalul Astra)
BUCURESTI AVIS TEHNO SERVICE SRL Inregistrare sesizare prin Call Center
BUCURESTI MICADAN COMEXIN SRL str. Vatra Luminoasa , nr. 108 , Sector 2 
BUCURESTI PECEF TECHNICA SRL Calea Crangasi, nr.5, bl.3, parter, 060335
BUCURESTI SERVSKILLS INTERNATIONAL SRL Soseaua Virtutii 148
BUZAU ELECTRONIA ELVO SRL Bd. Unirii, bl. 126, ap. 1, parter
BUZAU PECEF TECHNICA SRL Inregistrare sesizare prin Call Center
CALARASI MILLEX GRUPPEN SRL Inregistrare sesizare prin Call Center
CARAS -SEVERIN TERRANOVA ELECTROCASNICE SRL Al. Tineretului, bl. 5, ap. 12
CLUJ ELECTROSERVICE SCM Str. Detunata nr.1,Complex Mercur
CLUJ SERVSKILLS INTERNATIONAL SRL Strada Fabricii, nr. 9 ( vis-a-vis de magazinul Kaufland)
CONSTANTA DIMOS IMPEX SRL Str. Bucuresti nr. 26A
CONSTANTA MILLEX GRUPPEN SRL str. Steagului nr.56 Et.1, (incinta complex Catanga)
CONSTANTA SERVSKILLS INTERNATIONAL SRL Blvd. 1 Decembrie 1918, nr. 32 (intersectie cu Strada Bucuresti)
COVASNA DOMO RETAIL SA Str. Cimitirului nr. 17
DOLJ PANAVIDEO PREST SRL Str. Felix Aderca, bl. 7, parter
DOLJ SERVSKILLS INTERNATIONAL SRL Calea Severinului, nr. 5A (in incinta Galeriilor Real)
GALATI LEDASERV SRL Str. Morilor nr. 10
GIURGIU Call Center BSH Inregistrare sesizare prin Call Center
GORJ INIDAN SRL Str. Victoriei, bl.D, parter
HARGHITA MACOM SRL Inregistrare sesizare prin Call Center
HUNEDOARA ELECTRO-STAR SRL Petrosani, Str. Avram Iancu nr. 8
HUNEDOARA WEGATECH Deva, Bd. Decebal, bl.R, parter
IALOMITA MILLEX GRUPPEN SRL Inregistrare sesizare prin Call Center
IASI ELMA SRL Str. Moara de Foc, nr. 2 - incinta Compan
IASI SERVSKILLS INTERNATIONAL SRL Strada Niciman 2, Complex Axa Niciman (langa magazinul LIDL)
MARAMURES ONEDIN SRL Str. Margeanului nr.2
MEHEDINTI PANAVIDEO PREST SRL Inregistrare sesizare prin Call Center
MURES MACOM SRL Str. Livezeni, nr. 31, Ap. 8-9
NEAMT FRIGOSERV-COM SRL Str. Darmanesti,nr. 65
OLT EST SRL B-dul Titulescu nr. 27, Ap. 2
PRAHOVA MASTER'S SRL Busteni, B-dul Libertatii nr. 144
PRAHOVA PECEF TECHNICA SRL Str. Pompelor, nr.3, 100411
PRAHOVA SERVSKILLS INTERNATIONAL SRL Strada Republicii, nr. 15, COMPLEX Omnia
SATU MARE AISBERG SRL Bd. Vasile Lucaciu, nr. 57
SIBIU GISA SRL Str. Stefan cel Mare nr.122
SUCEAVA MARELVI SERVICE SRL Str. Iacob Zadik, Nr.7
TELEORMAN Call Center BSH Inregistrare sesizare prin Call Center
TIMIS ADIM 2002 SRL Str. Zarand nr. 16
TIMIS SERVSKILLS INTERNATIONAL SRL Calea Aradului, nr. 18 (vis-a-vis de Iulius Mall)
TULCEA INTERSTARNET COMUNICATII SRL Str.Pacii, nr.17A
VALCEA HI-FI INTEGRAL SERVICE SRL Str. Regina Maria nr. 7, bl. C1, parter
VASLUI PROMPT SERVICE SRL Lirei nr. 4, bl. L-1, sc.E, et.2 , ap.84
VRANCEA PROTOTAL SERVICE SRL Str. Marasesti, nr.73,bl.73 Ap. 3, parter
ACCESORII TRUS HORECA SERVICES SRL Str. Mica Nr.5, 500053, BRASOV
ACCESORII EUROSERVICE SRL Mihai Bravu nr.62, BUCURESTI
Garantie-Tassimo GEOSPECT SA str. Calea Bucuresti, bloc M16, parter - aparate TASSIMO

IP Scoring : Gorenje BO8770AX

Probabil cel mai bun cuptor raport calitate pret, cuptorul incorporabil multifunctional de la Gorenje, reprezinta o optiune importanta pentru cei interesati de un produs cu foarte multe optiuni de utilizare, calitate ridicata, design modern pe touch control, toate acestea  la un pret mediu. Astfel pentru raportul calitate, fiabilitate si design  Gorenje BO8770AX primeste cate 5 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

In ceea ce priveste autocuratarea, aceasta este pe abur. Dintre toate sistemele de autocuratare acesta este cel mai putin eficient insa nu necesita niciun fel de consumabil, cum ar fi in cazul catalizei si se face pe tot interiorul cuptorului. Din aceste motive pentru eficienta autocuratarii cuptorul incorporabil multifunctional Gorenje primeste doar doua puncte.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Optiunile de utilizare sunt numeroase, cuptorul are si retete presetate si mai este dotat si cu o tava vas yena, rezistent la temperaturi extreme.In ceea ce privesc produsele complementare, gama de plita si hote de la producatorul sloven este destul de diversificata, motiv pentru care primeste 4 puncte la acest capitol.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.


Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Astfel cuptorul electric multifunctional Gorenje BO8770AX  totalizeaza 25 de punctePentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". 

23 sept. 2014

Revolutia Preturilor eMAG :Whirlpool AWO/C52200

Masina de spalat Whirlpool AWO/C52200 este de departe cea mai buna oferta la masinile de spalat de la revolutia preturilor eMAG 23-25 septembrie 2014. Exista sanse mari ca stocurile sa fie limitate, asa cum s-a intampla la majoritatea promotiilor, cu reduceri pe bune, semnificative. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

5kg, 1200 rotatii/min si cel mai important al Saselea Simt, toate acestea la 899 ron, este o oferta cu adevarat de nerefuzat.

Pentru a verifica daca mai exista stoc si apoi pentru comanda, faceti click pe poza masinii de spalat.

Campania se desfasoara in perioada 23-25 septembrie 2014. Pentru a vedea toate ofertele click link.



22 sept. 2014

IP Scoring : Beko OIM 25501X

Cuptorul incorporabil Beko OIM 25501X este unul dintre cele mai bune cuptoare daca este sa ne referim la calitate pret. Timmer electronic care opreste cuptorul, autocuratare, toate acestea la un pret care variaza in jurul a 1200-1300 de lei. Pentru acest motiv cuptorul incorporabil Beko OIM 25501X obtine maximum de 5 puncte la acest capitol. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

In ceea ce privesc optiunile de utilizare, lipsa retelor presetate reprezinta un minus, insa trebuie sa avem in vedere numarul relativ mare de functii , 12, ceea ce face ca Beko OIM 25501X  sa obtina 3 puncte la acest capitol. Autocuratarea catalitica nu este neaparat cea mai eficienta, aceasta necesitand si costuri de mentenanta ulterior cumpararii, insa prezenta acestea mai adauga 3 puncte pentru acest criteriu.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Design-ul relativ modern, insa cu cateva minusuri la detalii, cum ar fi butoanele mai modest finisate ii ofera 3 puncte iar pentru fiabilitate, daca luam in calcul ca firma BEKO are campanii promotionale in care garanteaza 5 ani produsele, mai adauga 4 puncte la acest capitol. Pentru produse complementare, gama de plite si hote este relativ restransa. 3 puncte pentru acest criteriu.



Astfel cuptorul electric multifunctional Beko OIM 25501X  totalizeaza 21 de puncte. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

IP Scoring: Electrolux EOB8851AOX

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Electrolux EOB8851AOX, este un model care functioneaza si cu abur. Acest mod de prepare este considerat cel mai sanatos si recomandabil pentru cei interesati de un mod sanatos de viata. Avand insa in vedere pretul destul de piperat, raportat la gama Electrolux non abur, pentru raportul calitate pret acest model primeste 3 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.



In ceea ce privesc optiunile de utilizare, acesta are retete presetate, moduri numeroase de preparare si gasiti in comert inclusiv un kit de retete pentru cuptor. Astfel pentru optiunile de utilizare Electrolux EOB8851AOX primeste maximum de 5 puncte. Autocuratarea este cu abur, este cea mai ineficient sistem de autocuratare, motiv pentru care primeste 2 puncte la acest criteriu.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

In ceea ce priveste design-ul acesta este modern, pe touch control, display mare elegant, inox antiamprenta, ceea ce ii obtine 4 puncte la acest capitol. Legat de fiabilitate, grupul suedez Electrolux este renumit din punct de vedere al standardelor de calitate, ceea ce ne face sa oferim 4 puncte pentru rezistenta in timp. Daca doriti si un cuptor cu microunde incorporabil care sa se potriveasca cu acest cuptor electric, va recomandam articolul Cuptorul cu microunde incorporabil Electrolux EMT25207OX. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Electrolux.

Produse complementare relativ numeroase, Electrolux oferind o gama destul de diversificata pentru a alcatui un pachet plita-cuptor-hota. 4 puncte la acest criteriu.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.


Astfel cuptorul incorporabil electric multifunctional cu abur Electrolux EOB8851AOX totalizeaza 22 de puncte. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil".Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret. 

IP Scoring : Gorenje BO71SY2B

Cuptorul electric multifunctional Gorenje BO71SY2B, face parte din gama Simplicity a producatorului sloven de electrocasnice. Avand la baza un concept unic de simplitate in utilizare, aceasta gama se adreseaza utilizatorilor care nu isi petrec foarte mult timp in bucatarie, dar care doresc o bucatarie moderna, cu electrocasnice cu un design simplist, minimalist, dar elegant. In ceea ce priveste raportul calitate pret Gorenje BO71SY2B cumparatorul plateste mai mult design-ul, decat caracteristicile tehnice prin urmare la acest criteriu cuptorul primeste 2 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.


In ceea ce privesc optiunile de utilizare, Gorenje BO71SY2B nu are timer, ceea ce este un dezavantaj pentru ca nu poate fi programat. Cuptorul incorporabil Gorenje BO71SY2B primeste 2 puncte pentru optiunile de utilizare. Eficienta in autocuratare, Gorenje BO71SY2B are un program de autocuratare pe baza de vapori de apa. Este ok faptul ca acesta exista, dezavantajul este ca dintre toate sistemele de autocuratare aqua clean-ul este cel mai ineficient.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

In ceea ce priveste desgin-ul, Gorenje BO71SY2B primeste 4 puncte iar la fiabilitate 5 puncte, avand in vedere fiabilitatea cu care este reconoscuta fabrica slovena. Legat de produsele complementare acestea pot fi asociate cu mare parte parte din gama Gorenje, dar de preferat ar fi ca utilizatorul sa opteze tot din gama Simplicity.


Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

21 sept. 2014

IP Scoring : Hotpoint Luce FK736JCX

Cuptorul incorporabil Hotpoint Ariston Luce FK736JCX este un model multifunctional electric. Diferenta fata de unul conventional este data de prezenta unui convector care uniformizeaza temperatura in interiorul cuptorului. Timmer-ul este electronic, ceea ce ofera utilizatorului posibilitatea de a programa cuptorul, iar acesta sa se opreasca. La un model cu timmer mecanic, acesta ar suna, insa nu ar opri cuptorul. Avand totusi un cost relativ redus Hotpoint Luce FK736JCX primeste 4 puncte la criteriul raport calitate pret.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.


Avand un numar de 6 functii si din pricina lipsei suportilor telescopici, care a face a tavile sa iasa mult mai usor din cuptor Hotpoint Luce FK736JCX primeste 3 puncte la capitolul optiuni de utilizare. In ceea ce priveste autocuratarea, Hotpoint Luce FK736JCX are autocuratare catalitica. Chiar daca acestia nu sunt la fel de eficienti ca piroliza, ofera utilizatorului un oarecare confort. Daca mai luam in calcul si inox-ul antiamprenta, cuptorul primeste 3 puncte pentru autocuratare.


Pentru recomandari privind seturi complete de plita, cuptor si hota incorporabila, din gama producatorului italian de electrocasnice, Hotpoint, accesati sectiunea blogului Seturi incorporabile Hotpoint.

Pentru design, acesta este unul relativ modern, butoane retractabile, inox antiamprenta, motiv pentru care primeste 3 puncte la acest criteriu.In ceea ce priveste fiabilitatea, Hotpoint Ariston, ofera, ce-i drept in campanii promotionale o garantie extinsa de pana la 5 ani, ceea ce confera o anumita incredere utilizatorului, legat de fiabilitate. Astfel Hotpoint Luce FK736JCX primeste 4 puncte la acest capitol.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Gama Hotpoint Ariston este una foarte diversificata la plite si relativ restransa la hote incorporabile. Pentru produse complementare, Hotpoint Luce FK736JCX primeste 4 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.


Astfel  Hotpoint Luce FK736JCX totalizeaza 21 de punctePentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil".Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

20 sept. 2014

IP Scoring : Whirlpool AKP 288/NA

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 288/NA este o solutie pentru cei care isi doresc o bucatarie rustica. In ceea ce priveste raportul calitate pret, dat fiind faptul ca acest tip de cuptor este pe un segment de nisa, fiind relativ putini clienti comparativ cu restul modelelor de pe piata Whirlpool AKP 288/NA, primeste 3 puncte pentru acest criteriu. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

In ceea ce priveste optiunile de utilizare, acest model are un timmer mecanic, care nu opreste cuptorul si 10 programe de utilizare, 10 functii, fara retete presetate si obtine 2 puncte. Pentru faptul ca nu are sistem de autocuratare si nici suporti telescopici, pentru autocuratare primeste doar 1 punct.Am sintetizat cele mai bune cuptoare incorporabile electrice multifunctionale din gama producatorului american de electrocasnice, din punct de vedere pretul, in functie de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabile stabilite de blogul Incorporabile Premium, respectiv, Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool - TOP 10 in functie de pret


Pentru design, avand in vedere ca aceasta caracteristica este practic punctul forte, Whirlpool AKP 288/NA primeste 5 puncte. Pentru fiabilitate primeste 3 puncte.

Va recomandam totodata articolul in care sunt prezentate seturile complete de electrocasnice rustice negre, Design rustic negru.


Pentru produse complementare cuptorul rustic incorporabil Whirlpool AKP 288/NA primeste un singur punct deoarece exista practic un singur model de plita si un singur model de hota cu care se potriveste acest cuptor, producatorul american producand un singur set pe aceasta culoare. Plita complementara este Whirlpool AKM 528 NA iar hota este Whirlpool AKR 551 NA. Avantajul acestui set este ca va reprezenta un punct de atractie intr-o bucatarie rustica, un punct forte in locuinta.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.


Cuptorul incorporabil rustic  Whirlpool AKP 288/NA acumuleaza cu total de 15 punctePentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Pe piata mai exista acelasi pachet rustic de la Whirlpool pe culoarea crem jasmine si este format din cuptor incorporabil Whirlpool AKP228JA,plita incorporabila Whirlpool Akm 528JA, hota incorporabila Whirlpool Akr 551JA.


IP Scoring : Bosch HBN539S5

Cuptorul incorporabil Bosch HBN539S5 poate fi o optiune pentru cei care doresc electrocasnice incorporabile pe culoare neagra. In ceea ce priveste raportul calitate pret, cel mai mare plus este dat de brand si de fiabilitatea acestuia. Pretul este usor ridicat, daca este sa ne raportam strict la caracteristici. De aceea cuptorul incorporabil Bosch HBN539S5 primeste 3 puncte la calitate pret.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.


La optiuni de utilizare Bosch HBN539S5 are sistemul de convectie, cel mai important criteriu in alegerea unui cuptor electric. Insa pentru cele 8 functii, fara retete presetate primeste tot 3 puncte la capitolul optiuni de utilizare.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.


Autocuratarea catalitica este eficienta, dar incomparabila totusi cu sistemul pirolitic. De aceea pentru autocuratare acest model primeste 2 puncte.In ceea ce priveste design-ul, acesta este unul modern, butoanele sunt retractabile si stilul simplist urca punctarea pe acest criteriu la 4 puncte.

Pentru recomandari privind pachete complete de cuptor incorporabil, plita incorporabila si hota incorporabila din gama producatorului german Bosch, accesati sectiunea blogului Seturi electrocasnice incorporabile BOSCH.

5 puncte pentru fiabilitate, dat fiind brand-ingul puternic, asociat cu fiabilitatea in sine. In ceea ce privesc produsele complementare Bosch HBN539S5 primeste 3 puncte, dat fiind gama destul de limitata si scumpa pentru plite si cuptoare, mai ales cele pe quart/ sticla neagra.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.



Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele BoschCuptorul incorporabil Bosch HBN539S5 primeste un total de 20 de puncte. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". 

19 sept. 2014

IP Scoring : Whirlpool AKZM6520IX

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM6520IX poate fi alegerea perfecta pentru utilizatorul care doreste performanta si confort, la un pret mediu. Sistemul de autocuratare pirolitica este cel mai eficient principiu de autocuratare de pe piata si va asigura confortul La finalul programului de autocuratare utilizatorul nu va trebui sa faca altceva decat sa adune cateva linii de cenusa de pe fundul cuptorului. Aceste caracterisitici il face sa primeasca 3 puncte in ceea ce priveste raportul calitate pret. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Am sintetizat cele mai bune cuptoare incorporabile electrice multifunctionale din gama producatorului american de electrocasnice, din punct de vedere pretul, in functie de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabile stabilite de blogul Incorporabile Premium, respectiv, Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool - TOP 10 in functie de pret.  Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

In ceea ce priveste utilizarea, cuptorul are retete presetate, pe langa functiile de  baza. Practic, daca doriti sa preparati pui, selectati din meniu, apasati pe un singur buton si cuptorul va sti ce sa faca. Minusul este ca nu are atat de multe retete presetate precum Bosch sau Aeg, insa la aceste branduri pretul este dublu. Exista oricum varianta ca utilizatorul sa-si seteze singur timpul si temperatura si totul este ok. Primeste in acest sens 4 puncte pentru optiunile de utilizare. Pentru desing si produse complementare cuptorul Whirlpool AKZM6520IX, primeste cate 4 puncte.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.


Design-ul este unul modern si un alt plus este dat de posibilitatea de a avea mai multe optiuni de a alcatui un pachet cu plita si hota, Whirlpool avand o gama foarte diversificata pe aceste categorii. In ceea ce priveste fiabilitatea, Whirlpool nu este chiar cel mai fiabil brand, insa nici cel mai putin fiabil, de aceea va primi doar 3 puncte la fiabilitate.


Total 23 de puncte, un scor bun, dat de pretul raportat la calitate si usurinta in utilizare a produsului.
Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

17 sept. 2014

De ce inverter? De ce Electrolux EWW1686HDW?

Electrolux EWW1686HDW, o masina de spalat rufe cu uscator care reprezinta o solutie pentru cei care au nevoie de spatiu si doresc sa beneficieze si de functia de uscare. De ce Electrolux EWW1686HDW, desi o masina de spalat cu uscator o puteti gasi de la 1500 de lei, in conditiile in care modelul acesta costa in jur de 3000 de lei? 
In primul rand pentru motorul inverter. Acesta asigura un consum mult mai mic de energie, are o durata de viata estimata mai mare, este mai silentios. Practic lucrul mecanic in interiorul motorului se realizeaza prin transmisie electromagnetica, neexistand uzura, frecare intre elementele componente ale motorului si tocmai de aceea Electrolux ofera o garantie mai mare la motor.In al doilea rand, masina de spalat rufe cu uscator are o autonomie mare in ceea ce priveste programarea, avand toate programele presetate posibile, de la lana, spalare manuala, pana la pilote, camasi, etc. 

In al treilea rand, suprafata tamburului este tratata special antiscamosare. Aceasta face ca in timp hainele dumneavoastra sa reziste mai mult si sa arate mai bine. Si nu in ultimul rand pentru programele cu abur. Acestea sunt utile atat pentru igienizare, mai ales daca aveti copii mici, pentru improspatare si pentru a calca mai usor hainele. Pentru detalii complete privind criteriile de alegere ale masinii de spalat rufe, va recomandam articolul Criterii alegere masina de spalat.

Best Buy Samsung RB31FERNDSA

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA candideaza in topul combinelor frigorifice full no frost, mai ales daca ne raportam la calitate pret.



 Avand un compresor inverter, cu o garantie de 10 ani, consum redus de sub 270kW/anual, zgomot foarte redus pentru un sistem de racire dinamic (air multi flow), aceasta combina frigorifica reprezinta alegerea optima pentru un utilizator cu o familie de 3-4 membri.  Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

Nici design-ul nu lasa de dorit, acesta fiind unul ergonimic, aceasta combina incadrandu-se perfect intr-o bucatarie moderna. 

Practic acest model este cel mai bun raport calitate pret pentru clientul interesat de o combina frigorica, no frost, argintie, cu un consum redus de energie si cu o fiabilitate mai mult decat satisfacatoare, cu un pret pana in 1900 de lei.

Cu acest model Samsung dovedeste ca a intrat serios in lupta cu marii producatori de electrocasnice, pe care incepe sa-i concureze din ce in ce mai evident in ultimii 3 ani.