8 feb. 2015

Seturi electrocasnice incorporabile rustice

Am ales cele mai cumparate seturi de electrocasnice incorporabile rustice din piata europeana, seturi pe care le-am prezentat si evaluat conform criteriilor Incorporabile Premium in articolele anterioare. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Astfel cel mai vandut set de electrocasnice incorporabile rustice este pachetul de la Whirlpool alcatuit din cuptor incorporabil Whirlpool AKP 288 JA, plita incorporabila Whirlpool AKM528 JA si hota incorporabila Whirlpool AKR 551 JA. Acest pachet totalizeaza 60 de puncte conform analizelor noastre iar acest set se poate achiziona si pe culoarea negru antracit.


Un alt pachet de electrocasnice rustice este cel de la BEKO, pachet propus de producatorul turc de electrocasnice incepand de la sfarsitul anului 2014 si pietei din tara noastra. Acest pachet este alcatuit din cuptorul incorporabil Beko OIM 27201C, plita incorporabila Beko HIZG64125SCR si hota incorporabila Beko CWB6410CR. Acest pachet totalizeaza 69 de puncte, dintr-un maxim de  90 conform criteriilor Incorporabile Premium.


Un alt set de electrocasnice incorporabile rustice este cel al producatorului suedez, Electrolux, alcatuit din cuptorul incorporabil Electrolux EOB3400BOR, plita incorporabila Electrolux EEGG6343NOR si hota incorporabila Electrolux EFC640R. Acest set totalizeaza 71 dintr-un maxim de 90 de puncte, fiind unul din cele mai bune seturi de electrocasnice rustice. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.



Setul de electrocasnice rustice BOSCH este alcatuit din cuptorul incorporabil BOSCH HBA238N61, plita incorporabile BOSCH PBP613B90E si hota incorporabila BOSCH DWW063461. Acest set de electrocasnice totalizeaza 64 dintr-un maxim de 90 de puncte conform criteriilor Incorporabile Premium.

Aceste seturi de incorporabile sunt cele mai vandute seturi pe piata din tara noastra si fiecare dintre ele sunt analizate si evaluate pe baza caracteristicilor principale de produs.

1 comments:

Larisa G spunea...

Am pachetul de electrocasnice Whirlpool pe avena si intr-adevar, arzatoarele s-au matuit, insa cuptorul gateste extraordinar.