1 mar. 2015

IP Scoring: Hansa BHGI61139

Asteptam cu interes noua gama de electrocasnice incorporabile a producatorului polonez de electrocasnice pentru a vedea daca au imbunatatit gamele 2013, respectiv 2014, game la care, in ceea ce privesc strict plitele, au avut unele probleme legate in special de transferul termic prin gratare de fonta, care din pricina ca erau prea aproiate de butoane, cauzau deteriorarea acestora. Si noua gama nu m-a dezamagit, o plita perfecta,  Hansa BHGI61139 vine si la un pret foarte bun, daca-l punem in balanta cu gratarele din fonta si arzatorul WOK. Asadar la criteriul raport calitate pret,  Hansa BHGI61139 primeste maximum de 5 puncte.


4 puncte pentru calitatea buna a inoxului, care nu este foarte amprentabil si este relativ bine polisat si acelasi punctaj pentru gratarele din fonta, foarte stabile si cu o concentratie buna de carbon in compozitie, concetratie ce le face mai putin casante,  Maximum de 5 puncte pentru design-ul ireprosabil cu o geometrie foarte buna si practica a gratarelor si cu o distribuire corecta a arzatoarelor, in  functie de puterea lor calorica si distanta acestora fata de butoane.

Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

4 puncte pentru fiabilitate, Hansa fiind unul din producatorii de electrocasnice care chiar produc echipamente fiabile, cu costuri mici de mentenanta si punctaj maxim la criteriul produse complementare, producatorul polonez de electrocasnice avand o gama foarte diversificata de cuptoare si hote. 


Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Asadar, plita incorporabila pe gaz, cu gratare din fonta si arzator WOK totalizeaza 27 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor noastre fiind una din cele mai bune optiuni de pe piata in acest moment. Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul "Criterii alegere plita incorporabila".

1 comments:

Anonim spunea...

Am cumparat acest model care se defecteaza din 6 in 6 luni si cei de la MICADAN spun ca la acest pret ce vrei sa faca.
Este un generator de tensiune care nu functioneaz mai mult de 6 luni.
MIFLEX W10R-4A

VA RECOMAND SA VA ORIENTATI CATRE ALT FRUNIZOR MAI SERIOS

O ZI FRUMOASA