14 mar. 2015

Samsung WF60F4E5W2X masina de spalat rufe argintie

Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E5W2X nu este un model pe inox, cum apare in general in informatiile de pe site-urile care comercializeaza astfel de produs, insa are o culoare ce se aseamana inox-ului si care s-ar potrivi ca nuanta cu majoritatea inox-urilor folosite de urmatorii producatori : Samsung, Whirlpool, Aeg, Electrolux, Beko, in general inox-uri cu o tendinta mai inchisa. Diferentele sunt oricum mici intre inoxuri din punct de vedere al nuantelor si in general nu ar arata discordant in bucatarie chiar daca ar fi sa-l asociati altor brand-uri.

In ceea ce privesc caracteristicile tehnice, mentionam sistemul patentat de eficientizare a spalarii Eco Bubble, sistem care optimizeaza dizolvarea detergentului si totodata o mai buna clatire, fapt ce asigura o spalare mai buna total general si tratamentul Dimond Drum al tamburului, tratament ce ofera o protectie antiscamosare a tesaturilor, lucru important mai ales pentru utilizatorii care poarta haine scumpe, "de firma". Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

Masina de spalat rufe Samsung WF60F4E5W2X are programe de spalare pentru absolut toate tipurile de tesaturi, din gama de programe mai mentionam totusi un program care se deosebeste de gama entry level de la Samsung si anume functia Eco Drum Clean, functie care curata si igienizeaza tamburul si care este importanta mai ales daca aveti copii mici sau daca sunteti alergici.

Un alt plus la acest model este dat de rezistenta ceramica, care asigura o mai mica depundere de calcar insa acest lucru ar putea fi evitat oricum, mai multe informatii in acest sens gasind in articolul Detartrarea masinii de spalat rufe .

In concluzie  Samsung WF60F4E5W2X este o optiune buna daca ai nevoie de o masina slim sau o masina argintie care sa se potriveasca eventual in bucatarie cu electrocasnicele din inox. O evaluare a acestei masini de spalat cat si scoring-ul optinut conform criteriilor noastre puteti gasi in articolul IP Scoring: Samsung WF60F4E5W2X

1 comments:

Florenta spunea...

Masina are fata din inox sau este complet din inox?