31 ian. 2016

Cea mai buna combina frigorifica Samsung raport calitate pret

Asa cum am spus si in titlu Samsung RB37J5220SA pare a fi cea mai buna alegere raport calitate pret din gama de combine frigorifice full No Frost a producatorului coreean de electrocasnice. Ceea ce o recomanda, pe langa celebrul de acum compresor inverter cu 10 ani garantie si cu performante frigorifice exceptionale comparativ cu ce se gaseste pe piata, in acest buget in acest moment, este dat de un volum mai mare fata de gama F spre exemplu, gama din care face parte Samsung RB31FDRNDSA .Acest volum a ajuns la noua gama de combine frigorifice la 270 de litri la frigider si 98 la congelator, volum care este optim pentru o familie de pana la 4 persoane inclusiv.

Nu insist asupra instalatiei frigorifice care are la baza un compresor inverter la fel ca si in cazul gamei F, gama pe care am prezentat-o in articolele anterioare, ci intentionez sa va spun diferentele. In primul rand un lucru util pentru utilizator este compartimentul de 0 grade Celsius din interiorul frigiderului, compartiment care permite o pastrare optima a carnii, a pestelui, a mezelurilor si branzeturilor si totodata limiteaza extinderea mirosului in tot interiorul frigiderului. Un alt avantaj ar fi faptul ca Samsung a mai micsorat cu inca 1dB(A) nivelul de zgomot ajungand la 38dB(A), comparativ cu gama F, care si ea era oricum printre cele mai silentioase game de aparate frigorifice de pe piata anului 2014.  Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

Sistemul de racire Air Multi Flow inseamna ca nu veti mai avea probleme cu lipsa de umiditate cum se intampla inainte cu vechile sisteme No Frost care deshidratau alimentele si era nevoie sa le tinei in permanenta protejate sau ambalate pentru a avea o durata mai mare in care sa fie proaspete. Samsung RB37J5220SA este totodata o combina frigorifica tratata antibacterian, fapt ce elimina sau micsoreaza numarul de bacterii si previne mucegaiul. In concluzie consideram Samsung RB37J5220SA una din cele mai bune combine frigorifice de pe piata, la un nivel mediu de cost, acest model putand fi gasit la promotie undeva in jurul a 2500-2600 de lei. Volum mare, sistem de racire performant, design modern si un nivel de zgomot foarte redus sunt principalele atuuri a acestei combine frigorifice, motiv pentru o consideram cea mai buna combina frigorifica No Frost raport calitate pret de pe piata.. Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere a combinei frigorifice cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica,

4 comments:

Clara spunea...

exista vreun model cu deschidere de la dreapta la stanga? Am nevoie de o combina frigorifica no frost si m-ar incanta acest model, doar ca are deschiderea pe dos.

Admin spunea...

Usa se poate monta invers, daca doriti, aceasta combina are optiunea de ase putea schimba usile. Aceasta operatiune se face in mod autorizat de service-ul Samsung

Daniel spunea...

Se poate monta usa de pe o parte pe alta la combina frigorifica Samsung?

Nixus spunea...

Din pacate, 38 dB nivel de zgomot e doar o cifra de marketing.Cunosc 3 cazuri cu combine Samsung returnate pe motiv de zgomot in functionare.