1 mar. 2016

Set electrocasnice rustice cream Gorenje

Combina frigorifica Gorenje ONRK193C este recomandarea noastra pentru cei interesati de o combina frigorifica cu design rustic pe culoarea cream. Ceea ce o face recomandabila, pe langa pretul care, desi este mare, comparativ cu o combina frigorifica standard, este modic si foarte bun daca este sa-l comparam cu alternativele de combine frigorifice ale celorlalti producatori, Gorenje ONRK193 se remarca printr-un volum mediu spre mare, respectiv 222 litri la frigider si 85 la congelator. Sistemul de racire este unul static, Gorenje ONRK193C  beneficiind de cea mai buna clasa de climatizare, SN-T si de unul din cele mai bune compresoare de pe piata europeana, Secop Danfoss.


Compartimentarea este foarte bine realizata, rafturile sunt foarte rezistente, iar in ceea ce priveste nivelul de zgomot Gorenje ONRK193C  are 40dB(A), un nivel de zgomot redus, comparativ cu celelalte combine frigorifice rustice de pe piata. Emailul este de foarte buna calitate, este usor de intretinut, nu se amprenteaza si este foarte rezistent la uzura mecanica. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere a combinei frigorifice, cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Recomandarea noastra este asociati combinei frigorifice Gorenje ONRK193C, cuptorul electric multifunctional cu 7 functii, sistem autocuratare cu aburi, design rustic, Gorenje BO53CLI si plita incorporabila pe gaz din aceeasi gama de produs  Gorenje GW65CLI. Aceasta plita se remarca printr-o geometrie unica atat a arzatoarelor cat si a gratarelor, prin calitatea superioara a fontei din care sunt realizate gratarele, prin emailul foarte rezistent la uzura mecanica si foarte usor de intretinut si nu in ultimul rand prin design-ul rustic de foarte mult bun gust.

Am evaluat toate seturile de electrocasnice incorporabile rustice  sau retro pe culoarea cream de pe piata, aceasta evaluare o puteti accesa in articolul Seturi electrocasnice incorporabile retro pe culoarea cream.

In ceea ce priveste hota, recomandarea noastra nu putea ramane mai prejos, Gorenje Old Time DK63CLI, completand linia de electrocasnice cu design retro pe culoarea cream pe care v-o recomandam. Aceasta hota este perfecta pentru orice tip de bucatarie, fie ea, mica, medie, mare sau chiar open space, cei 770 metri cubi pe ora, putere de absortie facandu-o recomandabila pentru oricare din situatiile de mai sus. Gorenje Old Time DK63CLI este practic cea mai buna hota incorporabila rustica pe culoarea cream/ beige, raport pret putere de absortie, avand in vedere ca hotele cu putere mai mare de 600 de metri cubi, cu design rustic depasesc in general, in cazul unui producator decent 1000 de euro. Aceasta hota poate fi achizitionata in jurul pretului de 1200 de lei.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

In concluzie, va recomandam linia de design retro propusa de producatorul sloven de electrocasnice si incorporabile premium, Gorenje, ca fiind una din cele mai bune optiuni raport calitate pret, electrocasnicele mai sus recomandate respectand criteriile noastre complete de alegere ale produselor electrocasnice si incorporabile, criterii pe care le puteti gasi in bara de sus a blogului IncorporabilePremium.

3 comments:

Parere despre electrocasnicele rustice Gorenje spunea...

Merge pus acest pachet de electrocasnice incorporabile si alaturi de combina rustica tot de la Gorenje, care este mai ieftina, undeva in jurul a 2500 de lei...

Andrei spunea...

De unde pot lua un raft de sticle pentru o combina frigorifica Gorenje?

Anonim spunea...

De unde pot lua tot pachetul de electrocasnice incorporabile gorenjw culoarea cappuccino