16 mai 2016

Cea mai buna hota Bosch

IP Scoring -Bosch DWB098J50

Din categoria hotelor exceptionale, nu putea sa lipseasca, cea mai puternica hota din gama Bosch si cu si siguranta una din cele mai puternice hote de pe piata. Ceea ce este de admirat la acest model este ca are o capacitate de 860 metri cubi pe ora la un nivel de zgomot foarte mic pentru o hota, respectiv, pe ultima treapta de putere 65dB(A), Bosch DWB098J50 inscriindu-se astfel in categoria hotelor silentioase. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
Asa cum v-am obisnuit in ultimele articole, am  inceput evaluarea celor mai bune hote incorporabile de la principalii producatori de electrocasnice, iar Bosch DWB098J50 reprezinta cea mai buna hota din gama producatorului german de electrocasnice. Evaluarea o vom face obiectiv, avand la baza principalele criterii de alegere a hotei incorporabile, criterii ce sunt prezentate detaliat in articolul Criterii alegere hota incorporabila.

Am realizat un top 10 al celor mai bune hote incorporabile de pe piata, top pe care-l puteti accesa in articolul Cea mai buna hota incorporabila.

Cea mai buna hota Bosch - Raport calitate pret

La acest criteriu, hota decorativa cu design cheminee sta bine, avand in vedere debitul foarte mare de aer capabil sa-l evacueze, design-ul modern, cu panou electronic de comanda, pe touch, ceea ce inspira un aer modern totodata. Fiind o hota premium, pretul ce se invarte in jurul a 700 de euro este oarecum normal, la acest criteriu Bosch DWB098J50 primind 4 dintr-un maxim de 5 puncte.

Cea mai buna hota Bosch -Putere de absortie

Cu siguranta punctul forte al acestei hote sunt cei 860 metri cubi pe ora, asa ca punctajul maxim la acest criteriu, nu poate fi pus la indoiala. 5 puncte asadar. Bosch DWB098J50 poate fi adaptata si pentru recirculare, insa se va piede circa 30% din puterea de absortie.

Pentru informatii detaliate privind modul in care se poate adapta o hota pentru recirculare, in situatia in care nu puteti scoate burlan in exterior, va recomandam articolul Hota fara evacuare sau hota cu evacuare...avantaje si dezavantaje.

Cea mai buna hota Bosch -Design

La acest criteriu, germanii nu au excelat niciodata prin opulenta. Prefera mereu liniile simple, cat mai functionale si fara contraste cromatice puternice. Cam in aceeasi linie se afla si design-ul modern al hotei Bosch DWB098J50, la acest criteriu primind 4 puncte.

Pentru recomandari privind pachete complete de cuptor incorporabil, plita incorporabila si hota incorporabila din gama producatorului german Bosch accesati sectiunea blogului Seturi electrocasnice incorporabile BOSCH.

Cea mai buna hota Bosch - Calitate filtre

Observam o atentie mai mare in ceea ce privesc filtrele, la ultima gama de hote incorporabile Bosch, fapt ce se intalneste si la modelul Bosch DWB098J50. Acestea sunt de buna calitate, usor de intretinut si sunt suficient de dese astfel incat sa nu permita trecerea grasimii spre motor, fapt ce ar compromite hota. Aceste filtre sunt totodata usor de curatat si intretinut, iar demontarea lor se face usor.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Cea mai buna hota Bosch -Fiabilitate

Punctaj maxim la acest criteriu, pe modelele premium Bosch avand o buna reputatie, fapt ce ne determina la acest capitol sa oferim punctaj maxim. Exista perioade promotionale in care producatorul asigura o garantie extinsa de 5 ani, cu conditia inregistrarii pe site-ul furnizorului. Aceasta inregistrare nu necesita costuri suplimentare si reprezinta totodata o siguranta pe care o ofera producatorul. La urma urmei, nu ar oferi nimeni 5 ani garantie pe niste produse care nu ar fi fiabile.\

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

Cea mai buna hota Bosch - Produse complementare

Cu o  gama foarte diversificata de cuptoare si plite incorporabile, Bosch DWB098J50 poate fi foarte usor asociata, astfel incat sa se potriveasca perfect, motiv pentru care si la acest criteriu Bosch DWB098J50 primeste punctaj maxim.


Cea mai buna hota Bosch - Recomandare Incorporabile Premium

In concluzie, hota incorporabila cu design cheminee Bosch DWB098J50 totalizeaza 27 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte fiind una din cele mai bune hote incorporabile de pe piata. Inoxul foarte bine polisat merita si el mentionat, intrucat se intretine usor, fiind greu amprentabil.

2 comments:

Instalare Hota spunea...

Pana la ce inaltime as putea ajunge cu masca de burlan, de la nivelul de jos al hotei pana sus?

Angela Petrisor spunea...

Am cumparat-o, este foarte putin zgomotoasa, trage bine. Minusuri-inoxul este cam greu de curatat daca pui mana des pe ea.