28 mai 2016

Cel mai bun cuptor incorporabil de la Samsung

Samsung NV75K5571RS/OL-varful de gama al producatorului coreean


Samsung NV75K5571RS/OL este cel mai bun cuptor incorporabil din gama de electrocasnice incorporabile lansata de Samsung pentru piata europeana, la inceputul acestui an. Un cuptor incorporabil complet, cu cel mai bun sistem de autocuratare si cu un panou de comanda ce permite prepararea simultana a doua tipuri de alimente. Vom evalua in continuare Samsung NV75K5571RS/OL conform criteriilor de alegere IP Scoring, criterii detaliate in articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.


 

Raport calitate pret

La acest criteriu, Samsung NV75K5571RS/OL il evaluam cu 4 dintr-un punctaj de 5 puncte. Vorbim de un cuptor electric multifunctional cu caracteristici apropiate de segmentul premium, insa la un pret acceptabil, avand in vedere ca modelele de cuptoare cu piroliza incep de la un pret de 1500 de lei.

Din gama produselor similare, va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Hotpoint Ariston.

Optiuni utilizare

Acelasi punctaj si la acest criteriu, Samsung NV75K5571RS/OL  diferentiindu-se prin faptul ca acest model poate prepara simultan doua tipuri de alimente. Totodata Samsung NV75K5571RS/OL  are si suporti telescopici pentru tavi, un alt argument in ceea ce priveste confortul de utilizare.

Eficienta autocuratarii

Vorbim de cel mai eficient sistem de autocuratare, ceea ce inseamna bineinteles punctaj maxim la acest criteriu. Mai multe informatii privind eficienta sistemului de autocuratare pirolitica fata de celelalte sisteme disponibile pe piata, cititi articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile.

Design

Un design modern, ergonomic, full touch control, un cuptor electric multifunctional perfect integrabil in contextul unei bucatarii moderne, cu electrocasnice de varf, apropiate segmentului premium. La acest criteriu, Samsung NV75K5571RS/OL este evaluat cu 4 dintr-un punctaj maxim de 5 puncte. Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Fiabilitate

Acelasi punctaj si pentru fiabilitate, pe de o parte tinand cont de faptul ca in general cuptoarele electrice incorporabile sunt relativ greu defectabile si pe de cealalta parte de faptul ca producatorul coreean realizeaza produse fiabile.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Produse complementare

Criteriu la care Samsung NV75K5571RS/OL sta cel mai modest, in ideea ca gama de plite incorporabile pe gaz si cele pe inductie este relativ redusa. Asadar la acest criteriu Samsung NV75K5571RS/OL  primeste 3 puncte. Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.


In concluzie, cuptorul electric incorporabil multifunctional Samsung NV75K5571RS/OL  totalizeaza 24 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte, fiind una din cele mai bune optiuni pentru cei interesati de un cuptor incorporabil electric pe inox, cu design modern, finisaj inox la un pret foarte bun.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

1 comments:

Comparatie cuptor Bosch cu Samsung spunea...

Nu as avea incredere in Samsung in ceea ce priveste un cuptor incorporabil. Mai bine mi-as lua un Bosch la banii astia