28 iul. 2016

IP Scoring Beko BIR25400XMS

Unul din cele mai modele de cuptoare incorporabile din gama Beko 2016, Beko BIR25400XMS este unul din cele mai mari cuptoare incorporabile din punct de vedere al volumului, cu cei 80 de litri. Pe langa aceasta caracteristica, cuptorul incorporabil electric multifunctional Beko BIR25400XMS mai vine cu o noutate fata de modelele anterioare, copiind practic Samsung in ceea ce priveste dotarea cu doua convectoare pentru, spun ei, o eficienta mai mare a uniformizarii temperaturii in cuptor si pentru prepararea a mai multor tipuri de alimente simultan. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Vom analiza din punct de vedere a principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil, criterii detaliate in articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Astfel din punct de vedere al raportului calitate pret, consideram Beko BIR25400XMS un cuptor putin cam scump raportat la caracteristici si pret, avand in vedere cuptoarele incorporabile ce pot fi achizitionate in jurul sumei de 2200-2400 de lei. Avantajul cel mai mare si probabil caracteristica ce ar influienta cumpararea acestui model ar fi data de volumul peste media celor intalnite pe piata, desi dimensiunile de incorporare sunt standard pentru modulul de 60 cm.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

In ceea ce privesc optiunile de utilizare consideram ca Beko BIR25400XMS este un cuptor bine spre bine dotat din punct de vedere al usurintei si a facilitatilor de programare, acest model avand si cateva functii presetate. Sistemul de curatare catalitica, cu pereti catalitici inseamna un plus de confort pentru utilizator dar totodata si costuri post vanzare, peretii catalitici fiind consumabili, durata estimata de viata in conditii normale de utilizare fiind de 3 ani. Mai multe informatii privind diferentele, avantajele si dezavantajele sistemelor de autocuratare, puteti citi in articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza.

Va recomandam totodata articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Un plus in ceea ce priveste design-ul, cuptorul electric incorporabil multifunctional Beko BIR25400XMS avand o linie moderna, cu panou de comanda touch control, foarte generos si intuitiv. Acelasi punctaj si pentru fiabilitate, producatorul turc fiind recunoscut pentru faptul ca realizeaza produse incorporabile fiabile. Din punct de vedere al produselor incorporabile, Beko are o gama medie de plite cu care Beko BIR25400XMS ar putea fi asociat si o gama si mai restransa de hote incorporabile, fie ca vorbim de cele decorative sau telescopice.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.


In concluzie, conform principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil setate de Incorporabile Premium, cuptorul electric multifunctional Beko BIR25400XMS  totalizeaza 21 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte, fiind recomandat celor care-si doresc un cuptor incorporabil in primul rand de volum mare si care totodata sa urmareasca si o linie moderna si in trend cu ceea ce se poarta in cazul bucatariilor moderne.

3 comments:

Cel mai bun cuptor electric spunea...

Cele mai bune cuptoare incorporabile din lume sunt cele de mai Miele.

Emilia Sandu spunea...

Acest cuptor incorporabil are si programe cu aburi? Exista vreun cuptor beko cu programe cu aburi?

Anca Filip spunea...

Am cumparat acest cuptor incorporabil la recomandarea site-ului vostru. Multumesc, este senzational