13 iul. 2016

IP Scoring: Electrolux SteamCare EWF1408WDL2

Una din cele mai bune masini de spalat rufe din Europa, este varful de gama al producatorului suedez de electrocasnice, Electrolux SteamCare EWF1408WDL2. Aceasta intruneste toate tehnologiile noi inventate si patentate de Electrolux si AEG, grupul suedez ingloband si producatorul german de electrocasnice, renumit din punctul de vedere a calitatii si fiabilitatii. Din punct de vedere al raportului calitate pret, vorbim de o masina de spalat completa, ce ofera maximul de functii si calitate a spalarii, cu patente privind aceasta calitate si la un pret middle spre high end, Electrolux SteamCare EWF1408WDL2 fiind pe piata la un pret in jurul a 3000 de lei. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Din punctul de vedere al optiunilor de spalare, Electrolux SteamCare EWF1408WDL2 are bineinteles toate programele pentru orice tip de tesaturi, programe presetate pe anumite tipuri de imbracaminte, pilote, perne, sport. Un alt atu al masinilor de spalat Electrolux este si functia Time Manager, prezenta pe masinile de spalat din gamele superioare. Un alt atu este dat de existenta programelor de igienizare si reimprospatare cu abur. Aceasta este utila atat hainelor bebelusilor, cat si a adultilor, atat datorita faptului ca igienizeaza foarte bine, cat si pentru ca relaxeaza tesaturile, hainele fiind mai usor de calcat, unele, casual, nemainecesitand utilizarea masinii de calcat.


Cu o viteza de rotatie de 1600 de rotatii pe minut si cu un patent de eficienta si calitate a spalarii, cu o certificare Woolmark, Electrolux SteamCare EWF1408WDL2 este o masina care spala impecabil. Tot legat de calitatea spalarii, mentionam si existenta tehnologiei Direct Spray, care ofera un jet direct de apa in interiorul tamburului pentru o eficienta mai mare a efectului de dusare.

Va recomandam si articolul Cea mai buna masina de spalat rufe BEKO.

Cele 10kg capacitate maxima de incarcare permit utilizatorului sa spele atat cantitati mari de rufe, cat si lucruri voluminoase, cum ar fi pernele, pilotele, paturile, etc. In cazul unor capacitati mai mici, masina de spalat Electrolux SteamCare EWF1408WDL2 isi ajusteaza proportional consumul de apa si implicit de energie. Punctaj maxim si pentru fiabilitate, Electrolux SteamCare EWF1408WDL2 avand un motor inverter si un istoric foarte pozitiv a gamelor anterioare de lux fabricate de producatorul suedez de electrocasnice.


Eventualele interventii post vanzare pot fi totusi destul de costisitoare, pentru ca vorbim de un model de ultima generatie, insa cu foarte multa electronica. Va recomandam extinderea de garantie, desi modelul este fiabil. Conform principalelor criterii de evaluare a masinii de spalat rufe, pe care le consideram relevante in alegerea masinii de spalat rufe, Electrolux SteamCare EWF1408WDL2 totalizeaza 28 dintr-un maxim de 30 de puncte, fiind una din cele mai bune masini de spalat din Europa. Va recomandam articolul Criterii in alegerea masinii de spalat rufe. Electrolux SteamCare EWF1408WDL2  este in acest moment cea mai buna masina de spalat rufe din gama Electrolux.

1 comments:

electrolux sau aeg spunea...

la cat costa poti sa-ti iei, aeg, care este gama premium a electroluxului