7 aug. 2016

IP Scoring Hotpoint Traditional FT 850.1 AV

Unul din putinele cuptoare incorporabile cu design rustic, pe culoare cream avena de pe piata europeana, Hotpoint Traditional FT 850.1 AV este o optiune foarte buna pentru o bucatarie retro. Un raport bun calitate pret, avand in vedere ca acest model poate fi achizitionat in jurul sumei de 1800 de lei, atunci cand este in promotie. Un brand bun, Hotpoint fiind rebranduirea firmei italiene de electrocasnice Ariston, cu un numar de functii si optiuni suficient si oarecum normal pentru un cuptor rustic, avand in vedere faptul ca aceste cuptoare sunt dotate cu un minim suficient in ceea ce priveste functionalitatea. Hotpoint Traditional FT 850.1 AV are 7 functii, ceea ce inseamna ca utilizatorul poate prepara aproape toate tipurile de alimente ce pot fi gatite la un cuptor electric multifunctional.



Cuptorul electric multifunctional Hotpoint Traditional FT 850.1 AV nu are niciun sistem automat de autocuratare, insa emailul este relativ usor de curatat. Tavile sunt totusi incastrate in peretii laterali, nu exista glisiere care se pot demonta, ceea ce inseamna ca intretinerea poate fi mai greu facuta.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret. Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Hotpoint Traditional FT 850.1 AV este desenat cu un foarte mult bun gust, fiind printre cele mai elegante cuptoare retro pe culoarea cream avena de pe piata. Atat Ariston cat dupa rebranduire, Hotpoint este recunoscut ca un brand foarte fiabil si oricum cuptoarele incorporabile electrice sunt in general considerate electrocasnice fiabile. In ceea ce privesc produsele complementare, Hotpoint Traditional FT 850.1 AV poate fi asociat si va recomandam in acest sens sa fie asociat doar cu plita si hota retro care completeaza setul de electrocasnice incorporabile cream avena a producatorului italian.


In concluzie, Hotpoint Traditional FT 850.1 AV totalizeaza 21 dintr-un punctaj maxim de 30 de punct, conform criteriilor de evaluare Incorporabile Premium si este o optiune buna pentru o bucatarie retro. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomandam articolul Criterii alegere cuptor incorporabil/Cel mai bun cuptor incorporabil.

4 comments:

Adela spunea...

Arata foarte bine, pacat ca este cam scump...as opta pentru varianta retro de la Beko

Marius Teodorescu spunea...

Acest cuptor incorporabil se poate monta intr-un corp vertical? Va rog sa ma ajutati repede cu un raspuns. Trebuie sa iau decizia rapid.

Ionut Domo spunea...

Pe negru nu gasim la Ariston?

Camelia spunea...

Exista si model pe negru de la Hotpoint Ariston tot cu design retro