29 sept. 2016

De ce ai nevoie pentru a putea folosi masina de spalat vase

Fie ca vorbim de un model incorporabil sau nu, masina de spalat vase are nevoie de anumite consumabile pentru ca aceasta sa poata functiona. In primul rand este nevoie de pastile de spalat, pastile care pot fi 2in1, 3in 1(cele mai uzuale) sau 5 in 1. Cele 3 in 1 si 5 in 1 contin si lichidul de limpezire.  Cele 5 in 1 au in plus o cantitate suplimentara de sare pentru o mai buna decalcifiere si odorizant. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale masinii de spalat vase, va recomandam articolul Criterii alegere masina de spalat vase.

Pe langa pastilele pentru spalat, masinile de spalat vase mai au nevoie de sare. Aceasta se pune intr-un recipient amplasat in partea de jos a masinii de spalat vase. Vorbim de o sare speciala pentru masinile de spalat vase, nu se foloseste sub nicio forma un alt tip de sare. In ceea ce privesc costurile, sarea pentru masinile de spalat vase costa in jurul a 30 de lei pentru 500 de grame.

Aceasta cantitate este suficienta pentru aproximativ 6 luni, in conditii normale de utilizare casnica. Pastile costa in medi intre 0,8 si 1 leu pastila, in functie de brand si de unde se achizitioneaza. Cel mai rentabil pret pentru astfel de consumabile este de obicei in hypermarket-uri sau la magazinele online. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale masinii de spalat vase, precum si de ce este nevoie atunci cand doresti sa montezi o masina de spalat vase incorporabila, va recomandam articolul Criterii alegere masina de spalat vase.

3 comments:

Problema la masina de spalat vase Bosch spunea...

Eu am bagat sare mare de bucatarie si a trebuit sa chem service-ul. Led-ul rosu de la masina de spalat nu s-a mai stins, chiar si dupa ce am scos sarea si am pus sare speciala pentru masina de spalat.

Anca spunea...

Este cel mai misto lucru care s-a inventat dupa masina de spalat rufe, pentru femei

Larissa spunea...

Nu luati pastile de masini de spalat vase din Auchan, brandul propriu...sunt o prostie...ramane detergent pe vase