24 nov. 2016

Cel mai bun cuptor pe gaz Hotpoint

Cel mai bun cuptor pe gaz de la Hotpoint este modelul din noua gama numita Newstyle, respectiv Hotpoint FH G BK/HA S. Fiind unul din putinele modele de cuptoare pe gaz de pe piata, avand in vedere faptul ca atat in tarile vest europene, cat si in tara noastra sunt net mai solicitate modelele cu alimentare electrica, Hotpoint FH G BK/HA S s-ar diferentia fata de modelele echivalente de gaz ale celorlalti producatori, prin faptul ca are o garantie mai mare, respectiv de 5 ani, comparativ cu doi ani, garantie pe care o gasim la ceilalti competitori, atunci cand vine vorba de un cuptor pe gaz.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
Un alt avantaj pentru care Hotpoint FH G BK/HA S merita achizitionat este dat de un design elegant, simplist si care totodata este oarecum diferit, prin faptul ca este pe culoarea neagra, o culoare mai rar intalnita in cazul cuptoarelor incorporabile pe gaz, iar daca utilizatorul este interesat sa-si utileze bucataria cu electrocasnice incorporabile negre si in acelasi timp urmareste un cuptor pe gaz, Hotpoint FH G BK/HA S si modelul pe gaz de la Gorenje sunt singurele optiuni de pe piata in acest moment. 

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Cuptorul incorporabil pe gaz Hotpoint FH G BK/HA S are un raport calitate pret bun, pretul acestiua fiind in jurul a 1400 de lei, un pret corect si onest avand in vedere in primul rand branding-ul bun, spre foarte bun, mai ales cand vorbim de electrocasnice incorporabile si totodata daca este sa tinem cont si de caracteristicile mai sus mentionate. Tavile sunt incastrate in peretii laterali, exact ca in cazul unui aragaz clasic, aceasta ar fi si un dezavantaj pe care-l remarc personal, avand in vedere ca galeriile pe care intra tavile sunt mai greu de intretinut si curatat. Bineinteles, vorbim de aprindere electrica la cuptor si supapa de siguranta termocuplu pentru gaz, doua elemente importante, atunci cand vorbim de alegerea unui cuptor cu alimentare pe gaz.

Volumul de 58 de litri clasifica Hotpoint FH G BK/HA S in categoria cuptoarelor de volum mediu, lucru oarecum de inteles, avand in vedere ca in general cuptoarele incorporabile pe gaz au un volum mai mic, comparativ cu cele electrice, din pricina volumului necesar arzatorului in special, care "ia din spatiu". Sistemul de ventilatie tangentiala, asigura racirea peretilor exteriori, ceea ce inseamna ca Hotpoint FH G BK/HA S poate fi incastrat in orice corp de bucatarie, inclusiv in corp vertical, corp soldat. Va recomand si articolul in care am analizat cele mai bune cuptoare incorporabile pe gaz de pe piata din tara noastra, respectiv Cel mai bun cuptor incorporabil pe gaz TOP 5 raport calitate pret.

Alte caracteristici pe care le putem mentiona sunt grill-ul care este electric si care are o putere nominala de 2,25kW si rotisorul care este electric.Hotpoint FH G BK/HA S trebuie sa stea conectat la reteaua electrica in principal pentru functionarea aprinderii electrice, dar si pentru rotisor si grill atunci cand este cazul. In concluzie, Hotpoint FH G BK/HA S este un cuptor pe gaz dedicat  celor interesati de un cuptor care sa fie pe culoarea neagra si totodata sa aiba un branding bun si concureaza prin raportul calitate pret si cu celelalte modele, daca culoarea nu reprezinta un principal criteriu de achizitie. Pentru detalii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomandam articolul Cum aleg cuptorul incorporabil.

6 comments:

Anastasia Teodorescu spunea...

NU pot opta pentru un cuptor care sa aibe si grill ul pe gaz?

Carmen Sandulescu spunea...

Cam cat ar trebui sa aiba volum un cuptor incorporabil pe gaz?

Mihaela Stan spunea...

Mai exista vreo optiune de cuptor pe gaz pe culoarea neagra in afara de Hotpoint FH G BK/HA S?

Andrei Iorga spunea...

Care este cel mai bun cuptor pe gaz pe care l-as putea cumpara?

Ilinca Teodora spunea...

am avut cuptorul Ariston pe gaz pe inox si cocea exact ca un aragaz bun.

Eleonor Dumitrescu spunea...

Cuptorul este foarte bun. Am acelasi model pe culoarea inox si sunt foarte multumita