22 nov. 2016

IP Scoring HANSA BHGI63112035

Plita incorporabila HANSA BHGI63112035 este cea mai vanduta plita incorporabila pe sticla din tara noastra si din Europa de est. Acest lucru nu este intamplator, plita pe gaz HANSA BHGI63112035 fiind caracterizata de un foarte bun raport calitate pret.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

In general HANSA BHGI63112035 se poate achizitiona, plus/minus, in jurul sumei de 600 de lei, in functie de perioada din an in care o cumparati sau in functie de promotie sau magazin. In general in magazinele online pretul este mai bun, insa, in acest moment lucrurile sunt foarte transparente si in retail-ul online, avand in vedere ca si magazinele offine au acum site-uri in care puteti verifica pretul. Mai jos vom evalua plita incorporabila HANSA BHGI63112035 in functie principalelor criterii de evaluare stabilite de blogul Incorporabile Premium, criterii pe care le puteti gasi detaliate in articolul Cum aleg plita incorporabila pe gaz.

Un alt avantaj al plitei incorporabile HANSA BHGI63112035 este dat de existenta arzatorului WOK arzator ce permite un timp de fierbiere cu pana de trei ori mai scurt, comparativ cu un arzator mare normal, diferenta de putere calorica echivalata fiind de la 1.3kW la aproape 3kW. In ceea ce priveste calitatea, Hansa face progrese semnificative privind atentia cu care alege materialele cat si calitatea finisajelor. Va recomand in acest sens articolul in care am evaluat principalele categorii de produse ale producatorului polonez de electrocasnice, Pareri despre electrocasnicele Hansa.
Plita incorporabila HANSA BHGI63112035 are ca baza o sticla securizata termorezistenta si usor de intretinut. Totusi sa stiti ca in majoritatea cazurilor in care avem de-a face cu o plita incorporabila pe sticla, aceasta sticla se zgarie mai usor decat inoxul, partea buna fiind ca, daca optati pentru o plita pe sticla neagra, aceste zgarieturi sunt mai greu vizibile.

Avantajul fata de inox este dat de faptul ca o suprafata de sticla este mai usor de curatat si de intretinut. Si pe langa aceasta, poate arata mai bine, aici avem insa de-a face cu calitatea in care electrocasnicele incorporabile sunt puse in valoare in contextul unei bucatarii moderne. Gratarele sunt din fonta, mai putin bine finisata, insa isi pastreaza caracteristicile pentru care este net preferabila unui gratar din otel emailat.

Aprinderea este pe buton, ceea ce inseamna ca nu veti avea probleme cu consumarea aprinderii piezo, care in cazul unei aprindere "la doua maini" ar fi consumabila. Mai multe detalii puteti citi in articolul de alegere ale plitei incorporabile pe gaz, pe care l-am mentionat mai sus. Totodata HANSA BHGI63112035 are si supapa de siguranta termocuplu pentru gaz, care previne accidentele. Plita incorporabila pe gaz HANSA BHGI63112035 are un design modern, care poate incadra foarte usor si estetic aceasta plita intr-o bucatarie ce urmareste o linie moderna. Legat de produsele complementare, producatorul polonez de electrocasnice Hansa are o gama diversificata atat de cuptoare cat si de hote incorporabile, partea buna fiind ca aceste electrocasnice au si ele ca principala caracteristica un foarte bun raport calitate pret. 

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila pe gaz Hansa.


In concluzie plita incorporabila pe gaz HANSA BHGI63112035 este una din cele mai bune plite pe sticla, daca nu cea mai buna plita incorporabila pe sticla si una din cele mai vandute plite incorporabile in acest moment pe piata din tara noastra, Conform criteriilor de alegere ale plitei incorporabile stabilite de blogul Incorporabile premium, plita incorporabila HANSA BHGI63112035 totalizeaza 24 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte fiind cea mai accesibila plita incorporabila buna cu finisaj din sticla.

3 comments:

Andreea Patrascu spunea...

Imi recomandati sa aleg aceasta plita sau modelul echivalent de la Beko?

Cristina Stejaru spunea...

Am aceasta plita incorporabila, am dat pe ea 500 de lei si sunt foarte multumita.

Parere despre HANSA BHGI63112035, Monica spunea...

Parere despre HANSA BHGI63112035:o am de un an de zile. Se curata foarte usor, insa daca pui oale foarte grele pe ea, trebuie sa ai grija, mai ales pe ochiurile mai mici. Este o plita buna una peste alta. Sunt multumita, mai ales ca am cumparat-o la reducere cu 500 de lei.