7 dec. 2016

Cea mai buna hota telescopica alba

Cea mai puternica hota telescopica alba Gorenje DKF 2600 MW - 480 de metri cubi pe ora

Cea mai puternica hota telescopica alba care sa fie si intr-un buget accesibil majoritatii utilizatorilor este modelul Gorenje DKF 2600 MW. Aceasta hota poate face fata cu succes aburului si mirosului dintr-o bucatarie mare, unde se gateste intensiv si partea buna este ca si pretul este accesibil, pretul hotei Gorenje DKF 2600 MW fiind in jurul a 800 de lei. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Cea mai buna hota telescopica alba, Gorenje DKF 2600 MW - design modern, comenzi touch control

Un alt avantaj al hotei Gorenje DKF 2600 MW este dat de linia moderna de design pe care o urmareste, acest model putand fi montat cu succes in orice bucatarie premium. Comenzi full touch control, panou de comanda integrat impecabil in finisajul frontal si o sticla foarte usor de curatat si intretinut. Carcasa este metalica, mai exact din otel emailat, iar filtrele sunt de calitate buna, realizate din aluminiu, lavabile iar in mod normal durata lor de viata este egala cu cea a hotei, undeva intre 4 si 6 ani, 

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor electric GORENJE.

Evacuarea se face pe 120 de mm, burlanul nefiind inclus in pachetul hotei. Acesta costa in jur de 20 de lei metrul liniar si se poate achizitiona atat online, o data cu hota cat si in magazinele specializate in electrocasnice sau bricolaj.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Cea mai eleganta hota telescopica alba de pe piata - Gorenje DKF 2600 MW

Cu siguranta puterea de absortie si design-ul foarte elegant sunt atuurile acestei hote. Pe langa acestea, din punct de vedere estetic mai adaugam faptul ca luminarea se face cu becuri spot light, sistem de luminare caracteristic hotelor din segmentul premium. Aceasta lumina este directionala si pune mult mai bine in valoare atat hota cat plita, fiind daca doriti o caracteristica "de efect", ce va aduce valoare adaugata aspectului general al bucatarie. 

Va recomandam si articolul Cea mai buna plita incorporabila Gorenje.

Dimensiunile de incorporare sunt cele standard hotei telescopice, insa am atasat in partea stanga si schita de incorporare, majoritatea producatorilor solicitand aceste detalii, chiar daca Gorenje face, alaturi de principalii producatori de hote telescopice, modele ce se incadreaza in standard.

Va recomandam articolul Cea mai buna hota telescopica - TOP 5 in functie de pret.

In concluzie Gorenje DKF 2600 MW- recomandarea noastra pentru o bucatarie moderna. Gorenje DKF 2600 MW este din punctul nostru de vedere, in acest moment, cea mai buna optiune raport calitate pret, dar si din punct de vedere estetic pentru o bucatarie moderna, cu electrocasnice incorporabile albe, care totodata sa se poata adapta cerintelor estetice ale unei bucatarii high tech, premium si care sa fie in acelasi timp o alegere foarte buna prin prisma raportului calitate pret. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere hota incorporabila.

2 comments:

Alex Ghira spunea...

Filtrele de la aceasta hota sunt la fel ca la hota telescopice gorenje care este pe inox?

Andrei Argesanu spunea...

Am cumparat aceasta hota, trage multumitor de bine.