2 dec. 2016

Cea mai ieftina plita pe inductie Hansa BHI68368

Cea mai ieftina plita pe inductie este modelul producatorului polonez de electrocasnice, Hansa BHI68368. Aceasta se remarca evident prin raportul foarte bun calitate pret si pe de alta parte prin faptul ca ofera o accesibilitate mai mare din prisma pretului, celor interesati de cea mai noua tehnologie de incalzire, atunci cand vorbim de o plita incorporabila. Cu o economie de consum de circa 65 la suta fata de o plita electrica cu incalzire prin zone de halogen, plita pe inductie poate inseamna simultan atat o economie de timp cat si de energie electrica. Mai jos va supun atentiei un studiu de caz realizat de producatorul german de electrocasnice BOSCH, cu privire la diferentele in ceea ce priveste timpul de incalzire, intre plitele pe gaz si plitele electrice, cu incalzire pe zone cu halogen sau inductie, prin camp electromagnetic.

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor electric Hansa.

Studiu de caz privind diferenta de timp in care 2 litri de apa se ajung de la 15 grade Celsius la 90 de grade Celsius.
-Plita vitroceramica electrica 9:54 minute
-Plita pe gaz 7:01 minute

-Plita electrica pe inductie 3:25 minute

Revenind la plita incorporabila pe inductie Hansa BHI68368, pentru a se ajunge la perfomante asemanatoare, cazului de mai sus este nevoie bineinteles de vasele care sa poata realiza acest camp electromagnetic, vase care, in ultimii doi ani au devenit si ele accesibile, pretul lor fiind apropiat unor vase de calitate, folosite si pe incalizirea pe gazn, aici facand paralela la gama de vase Zepter. Cu o putere nominala de 7.4kW, Hansa BHI68368 nu va avea un consum foarte mare, avand in vedere ca un consum de varf a celei mai mari zone de incalzire se va apropia la 2kW, consumul mediu estimat fiind de aproximativ 1kW pe ora. 

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna hota Hansa.

Daca punem insa in balanta cu reducerea la o treime a timpului de preparare, lucrurile arata foarte bine, cel mai mare efort pe care-l vad pentru utilizator fiind achizitia vaselor pentru inductie. Hansa BHI68368 are indicator de caldura reziduala, si totodata un timmer ce poate programa fiecare zona de incalzire in parte, un lucru foarte misto. Comenzile sunt full touch control, ceea ce inseamna ca sunt foarte practice si totodata scapa utilizatorul de disconfortul de a curata in permanenta butoane. Suprafataeste vitro ceramica, realizata de Schott Ceran si este in acest moment cel mai bun material care poate fi folosit pentru o plita incorporabila.

Va recomandam articolul Pareri despre electrocasnicele Hansa.

In concluzie, Hansa BHI68368 este cea mai accesibila plita incorporabila de pe piata si cu siguranta cea mai buna plita incorporabila pe inductie, din prisma raportului calitate pret, intr-un buget de pana in 1500 de lei, Hansa BHI68368 se cumpara in mod normal la un pret ce variaza in jurul a 1000 de lei, un pret foarte bun, avand in vedere ca vorbim de o plita cu inductie. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale plitei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere plita incorporabila.

1 comments:

cea mai buna plita cu inductie spunea...

Care este cea mai buna plita cu inductie