2 dec. 2016

CEL MAI BUN PACHET DE ELECTROCASNICE BOSCH

Cel mai bun pachet de electrocasnice incorporabile din gama producatorului german de electrocasnice conform evaluarii blogului nostru, din prisma principalelor criterii de alegere a electrocasnicelor incorporabile este alcatuit din cuptorul incorporabil electric multifunctional Bosch HNG6764S1, plita incorporabila pe gaz Bosch PCR715M90E si hota incorporabila decorativ oblica Bosch DWK098E51. Acestui set ii recomandam asocierea cu una din cele mai bune combine frigorifice de pe piata, Bosch KGF56SB40, o combina ce se remarca totodata si datorita unui volum foarte mare, fiind combina cu cel mai mare volum din gama BOSCH.

Cel mai bun cuptor incorporabil Bosch - Bosch HNG6764S1

Acest cuptor se remarca prin calitatea prepararii, calitate care este data de programele presetate si cele asistate procesului de preparare, pe care producatorul german de electrocasnice le inoveaza de la gama la gama, prin faptul ca Bosch HNG6764S1 are cel mai eficient sistem de autocuratare si totodata printr-un design exceptional, design ce pune in valoare atentia pe care o are Bosch, atunci cand vorbim de finisaje si de calitatea materialelor si subansamblurilor pe care le foloseste cu atat mai mult pe modele high end. 
Bosch HNG6764S1 este cel mai bun cuptor incorporabil Bosch, nu doar pentru ca este varf de gama si pentru ca are cel mai mare pret din lista de cuptoare incorporabile Bosch, ci mai degraba datorita faptului ca daca ar fi sa comparam cu ceilalti producatori, la acelasi nivel de calitate, Bosch are si un raport foarte bun calitate pret, raport ce, pe modelele de varf l-as mai intalni doar pe AEG, din punctul meu de vedere, un alt producator de top, tot german, de electrocasnice incorporabile premium. Revenind la Bosch HNG6764S1, mai multe informatii precum si scoring-ul obtinut conform criteriilor de evaluare a cuptorului incorporabil stabilite de blogul Incorporabile Premium, puteti gasi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil de la Bosch.

Cea mai buna plita incorporabila Bosch - Bosch PCR715M90E

Consideram Bosch PCR715M90E drept cea mai buna plita incorporabila pe gaz din gama producatorului german de electrocasnice, pentru ca aceasta plita are una din cele mai bune geometrii, atat a arzatoarelor, cat mai ales ale gratarelor, gratare care sunt foarte bine fixate de suprafata plitei. Totodata calitatea fontei folosite in aliaj pentru realizarea gratarelor este de foarte buna calitate, gratarele fiind foarte putin poroase, ceea ce inseamna un confort atat estetic dar mai ales atunci cand vine vorba de curatare si intretinere. 
Pe langa plusul adus de calitatea gratarelor, consideram Bosch PCR715M90E drept cea mai buna plita pe gaz Bosch si pentru calitatea foarte buna a inoxului, inox care este foarte bine polisat si prin urmare mai greu amprentabil. Din pacate insa, nu s-a inventat inca o solutie astfel incat inoxul sa fie antiamprenta, asa cum putem vorbi in cazul cuptorului, inclusiv in cazul cuptorului mai sus mentionat. Mai multe detalii privind analiza pe care blogul nostru a facut-o asupra plitei incorporabile Bosch PCR715M90E, puteti gasi in articolul Cea mai buna plita incorporabila pe gaz Bosch.

Cea mai buna hota incorporabila BOSCH - Bosch DWK098E51

Bosch DWK098E51 este una din cele mai bune hote incorporabile de pe piata europeana in acest moment. Consideram Bosch DWK098E51 drept cea mai buna hota Bosch pentru mixul oferit, un design exceptional, in trend cu noile tendinte in design-ul modern de electrocasnice si totodata performante tehnice remarcabile. Informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale hotei incorporabile puteti citi in articolul Criterii alegere hota incorporabila.



Bosch DWK098E51 este cea mai buna hota incorporabila Bosch pentru ca are o putere maxima de absortie de 740 de metri cubi pe ora, are niste filtre de grasime foarte bune, foarte bine protejate socurilor mecanice, un aspect important in cazul hotelor oblice. Faptul ca este o hota olbica contribuie bineinteles la evaluarea acestei hote, Bosch DWK098E51 oferind un plus de valoare imaginii de ansamblu a bucatariei, subliniind atat caracterul premium, high end, cat si prin faptul ca marcheaza foarte bine locul de gatit in contextul bucatariei. Pentru mai multe detalii privind Bosch DWK098E51 va recomandam articolul Cea mai buna hota BOSCH.

Acestui set de electrocasnice incorporabile, ii recomandam pentru asociere combina frigorifica full NO Frost BoschBosch KGF56SB40 o combina a carei avantaje le-am subliniat in articolul Cea mai mare combina frigorifica Bosch. Aceasta combina face parte si ea din noua gama de electrocasnice pe care producatorul german de electrocasnice o propune pietei europene, o combina exceptionala, atat prin volum, cat si prin calitatea si performantele de racire, dar si printr-o linie foarte moderna, high tech de design.

1 comments:

Alexandru spunea...

Cam cat costa cele patru produse?