11 dec. 2016

Cuptor pe gaz cu grill pe gaz ARCTIC

Cuptorul incorporabil Arctic AROIG21102 - Cuptor pe gaz, grill pe gaz

Cuptorul incorporabil Arctic AROIG21102 este printre putinele modele de cuptoare incorporabile pe gaz, care sa aiba si grill-ul pe gaz de pe piata, un alt model pe care-l cunosc fiind cel de la BEKO, respectiv BEKO BIG22102X. In general majoritatea cuptoarelor pe gaz, opteaza pentru grill-ul electric, intrucat gatirea se face mult mai repede si mai bine, insa exista utilizatori care prefera gatitul doar la gaz, iar Arctic si BEKO, opteaza sa satisfaca si aceasta nisa de clienti. In ambele situatii, cuptoarele incorporabile pe gaz trebuiesc totusi conectate la reteaua electrica, pentru aprinderea care este electrica. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Cuptorul incorporabil Arctic AROIG21102 - Cel mai accesibil cuptor pe gaz 

Cuptorul incorporabil Arctic AROIG21102  este cel mai accesibil cuptor incorporabil pe gaz din punct de vedere al pretului, de pe piata noastra de electrocasnice si totodata consideram ca este una din cele mai bune alegeri din punct de vedere al raportului calitate pret, pentru cei interesati de un cuptor incorporabil pe gaz. Cuptorul incorporabil Arctic AROIG21102  face parte din nouaa gama de cuptoare incorporabile lansata la sfarsitul anului 2016 si vine, fata de modelele anterioare cu un plus in ceea ce priveste fixarea tavii si a gratarului. Am evaluat intreaga gama de produse electrocasnice si incorporabile Arctic, tinand cont de parerea utilizatorilor si a feedback ului primit din service, intreaga gama de produse electrocasnice Arctic in articolul Pareri despre Arctic.

Cuptorul incorporabil Arctic AROIG21102  vine cu o singura tava si un singur gratar, insa daca doriti mai multe astfel de accesorii puteti comanda la orice service autorizat Arctic. Tava si gratarul este acum fixat cu ajutorul unor glisiere fara telescop, o varianta mult mai fericita decat situatia tavilor incastrate in peretii laterali, asa cum se intampla la gamele anterioare si cum se mai intalneste in cazul aragazurilor clasice.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Cuptorul incorporabil Arctic AROIG21102  se poate monta si la butelie

Cuptorul incorporabil Arctic AROIG21102 se poate monta si la butelie, la alimentare GPL, cu conditia schimbarii duzelor, cu duze GPL. Aceasta modificare se face doar cu service-ul autorizat ARCTIC pentru a preveni accidentele, care pot fi foart grave si totodata pentru a nu risca pierderea garantiei, interveniile facute de persoane neautorizate fiind strict interzise. Va recomand si articolul in care am analizat cele mai bune cuptoare incorporabile pe gaz de pe piata din tara noastra, respectiv Cel mai bun cuptor incorporabil pe gaz TOP 5 raport calitate pret.

Cuptorul incorporabil Arctic AROIG21102, caracterisitici bune, un pret foarte bun

Cuptorul incorporabil Arctic AROIG21102  este practic un cuptor basic pe gaz, cu un volum de 66 de litri, care are aprindere electrica si supapa de siguranta pentru gaz, termocuplu si timmer mecanic, cam orice avantaj pe care-l poate oferi un astfel de cuptor pe gaz, cu grill-ul pe gaz, cu exceptia rotisorului. Inoxul este bine polisat, nu lasa foarte multe amprente, iar sticla securizata folosita la usa este si ea usor de intretinut. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil pe gaz, va recomandam articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Cuptorul incorporabil Arctic AROIG21102  este pe langa cel mai accesibil cuptor incorporabil pe gaz de pe piata si o optiune foarte buna pentru cei interesati de un cuptor bun pe gaz, experienta firmei romanesti in ceea ce privesc cuptoarele pe gaz si in productia de aragazuri fiind una suficient de buna, astfel incat sa consideram acest model in acelasi timp eficient, cat si fiabil.

2 comments:

Cristian Petrescu spunea...

Ce-mi recomandati mai mult? CUptorul pe gaz de la Arctic sau cel de la Beko? Rog o recomandare sincera. Multumesc, Cristian

Admin spunea...

Este cam acelasi lucru. Sunt fabricate in aceeasi fabrica, cu aceleasi subansambluri si componente. Difera design-ul si aici puteti decide dumneavoastra.