10 dec. 2016

Hota telescopica HANSA

Hansa OTS626IH este unul din modelele cu care producatorul polonez de electrocasnice le propune pietei est europene si rezolva astfel un minus pe care Hansa il avea in anii anteriori, in sensul in care nu avea o gama de hote telescopice, care sa completeze un set coplet de cuptor, plita si hota telescopica. Cum aceste hote au devenit din ce in ce mai solicitate pe piata, pe de o parte datorita faptului ca sunt mai usor de montat si mascat pentru mobilisti, acestia preferand oricad o astfel de hota in detrimentul uneia decorative, iar pe de alta parte pentru ca o hota telescopica este ergonomica si practica pentru utilizator.

Aceste hote insa, le recomand doar in cazul bucatariilor de dimensiuni mici sau medii, datorita principiului de evacuare si a suprafetei de absortie care este mai mica fata de celelalte tipuri de hote. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam articolul Cea mai buna hota telescopica - TOP 5 in functie de pret.
Astfel Hansa OTS626IH este o hota recomandabila inclusiv pentru bucatarii mici, are un raport bun calitate pret, desi exista o alternativa mai buna as spune eu la producatorul Gorenje, respectiv Gorenje DF6116E, insa daca utilizatorul doreste un set complet, Hansa OTS626IH este un compromis bun.

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor electric Hansa


In ceea ce priveste puterea de absortie, Hansa OTS626IH  are o capacitate de 327 de metri cubi pe ora, capacitate ce clasifica acest model in categoria hotelor telescopice cu putere medie. Filtrele sunt metalice, de calitate buna, usor de curatat, fiind lavabile, iar daca se respecta instructiunile de folosire, acestea pot avea o durata de viata ce se poate suprapune cu cea a hotei. Luminarea se face cu becuri spot light, un plus fata de hota de la Gorenje cu care am comparat-o anterior, fapt ce va pune mai bine in valoare atat hota cat si plita pe care o deserveste. Vorbim de o hota telescopica cu un singur motor, insa fata de modelele cu doua motoare, puterea nominala a motorului Hansa este semnificativ mai mare, aproape dubla fata de multe alte optiuni de pe piata de hote cu doua motoare. Practic compenseaza printr-un motor mai puternic. Evacuarea se face pe 120 de mm, iar burlanul de evacuare nu este inclus, acesta avand un cost estimativ de 30 de lei - un metru jumatete si se poate cumpara de la orice magazin specializat de electrocasnice, atat offline cat si online, dar si la magazinele de bricolaj.

Va recomandam totodata articolul Cea mai buna plita pe gaz HANSA.

Designul este unul modern bineinteles, toate hotele telesopice plecand de la ideea de modernism si ergonomie. Hota este usor de intretinut si folosit inca un motiv pentru care consideram per total Hansa OTS626IH  o alegere buna. Hansa are o gama foarte diversificata de cuptoare si plite incorporabile care se pot asocia cu succes acestei hote, iar in ceea ce priveste fiabilitatea, producatorul polonez de electrocasnice ne-a dovedit in ultimii 10 ani ca face produse de calitate la un pret bun. 


In concluzie hota incorporabila telescopica Hansa OTS626IH  totalizeaza 23 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte, conform principalelor criterii de alegere ale hotei incorporabile stabilite de Incorporabile Premium si este un model care, desi este nou, va deveni foarte repede una din cele mai bine vandute hote incorporabile telescopice incorporabile anul viitor. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere hota incorporabila.

1 comments:

Carmen Ionita spunea...

In afara de rama neagra, restul hotei este din inox? Multumesc, Carmen Ionita