7 dec. 2016

IP Scoring Arctic ARSGN64120S

Cea mai ieftina plita pe gaz cu finisaj sticla- Arctic ARSGN64120S

Plita incorporabila Arctic ARSGN64120S este una din cele mai vandute plite incorporabile de pe piata din tara noatra, cel mai mare avantaj al acestei plite fiind date de pret, o plita incorporabila pe sticla a carei pret se invarte in jurul a 500-550 de lei, in functie de magazinul online de unde o cumparati. SIngura alternativa in aceeasi plaja de pret este un model de la Hansa, model care are gratarele din fonta, fata de gratarele din otel emailat a plitei Arctic ARSGN64120S, model pe care l-am analizat intr-unul din articolele anterioare, respectiv. HANSA BHGI63112035, o plita care, din punctul meu este o alegere mai buna, daca ar fi sa vorbim doar de plita, comparativ cu Arctic ARSGN64120S. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.


Plita incorporabila Arctic ARSGN64120S, o alegere perfecta la pachet

Insa, daca doriti sa faceti un pachet, se poate ca alegerea unui set de plita si cuptor Arctic sa fie o alegere mai buna, din punct de vedere al raportului calitate pret. Aceasta plita se potriveste perfect cu modelul de cuptor Arctic AROIM24500BC, un cuptor foarte bun in gama de cuptoare entry level, avand in vedere ca are o estetica placuta, arata modern si este foarte bine finisat. Revenind strict la Arctic ARSGN64120S putem spune ca aceasta plita are, pe langa raportul foarte bun calitate pret, o sticla usor de intretinut, care se poate zgaria intr-adevar, insa zgarieturile sunt mai putin vizibile fata de cazul in care vorbim de o plita incorporabila pe inox.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

Avantajele si dezavantajele plitei incorporabile pe sticla comparativ cu cea din inox

Daca ar fi sa continuam comparatia, o plita incorporabila din inox standard, ar avea ca avantaj, comparativ cu o plita incorporabila pe inox, existenta cuvei care, in situtia in care mancarea da pe dinafara, retine lichidele. In cazul unei plite pe sticla lichidul se prelinge, va ajunge pe blat si in cele din urma pe pardoseala, daca nu interveniti la timp. Aceasta ar fi cel mai mare dezavantaj comparativ cu o plita standard pe inox, insa poate compensa prin calitatea estetica, modul in care arata electrocasnicele devenind in ultimii 10 ani un criteriu important, lucru de inteles, mai ales daca de vorbim de bucatarii open space, bucatarii care trebuie sa arate si bine, nu doar sa fie functionale.

Gratarele sunt din otel emailat, nu sunt foarte bine fixate, insa sunt acceptabile, in situatia in care utlizatorul nu foloseste intensiv plita pe gaz. In situatia in care intentionati sa petreceti foarte mult timp in bucatarie, recomandarea mea este sa optati pentru o plita incorporabila pe inox sau emailata, cu gratare din fonta, o optiune mult mai practica si rezistenta in timp. Daca doriti, exista si optiunea de plita incorporabila pe gaz, cu acelasi design, dar care sa aiba in plus arzator WOK, respectiv plita incorporabila pe gaz Arctic ARSGN64121S.

Arctic ARSGN64120S, un raport foarte bun calitate pret

In ceea ce priveste fiabilitatea, plita incorporabila Arctic ARSGN64120S este o plita care nu ajunge prin service foarte des, acest model fiind pe piata de aproape doi ani, iar feedback-ul de la utilizatori este unul bun. Arctic ARSGN64120S are bineinteles aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta termocuplu pentru gaz, niste caracteristici foarte importante din perspectiva sigurantei si al confortului in exploatare. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale plitei pe gaz, va recomandam articolul Criterii alegere plita pe gaz.

In ceea ce privesc produsele complementare, producatorul roman de electrocasnice are o gama medie ca si numar de cuptoare incorporabile si o gama foarte restransa de hote incorporabile, de cele mai multe ori un pachet de plita si cuptor Arctic fiind asociat unei hote a altui producator, un minus din punctul meu de vedere de pozitionare pe piata. Am evaluat intreaga gama de produse electrocasnice si incorporabile Arctic, tinand cont de parerea utilizatorilor si a feedback ului primit din service, intreaga gama de produse electrocasnice Arctic in articolul Pareri despre Arctic.


In concluzie, Arctic ARSGN64120S este o plita incorporabila pe gaz ce se recomanda utilizatorilor care nu gatesc excesiv si care au nevoie de o plita care sa arate bine, sa fie sigura in exploatare si in primul rand sa fie accesibila ca pret, acest model fiind evaluat de blogul nostru cu 21 dintr-un total de 30 de puncte, conform principalelor criterii de alegere ale hotei incorporabile pe care le puteti gasi detaliate in link-ul mai sus amintit.

1 comments:

Arctic ARSGN64120S Alina spunea...

Plita incorporabila Arctic ARSGN64120S se poate zgaria?