5 dec. 2016

IP Scoring: Electrolux EFB90460OX

Una din cele mai bune hote incorporabile pe 90 de cm, recomandabile inclusiv bucatariilor de mari dimensiuni si celor open space, a bucatariilor ce comunica cu living-ul, este modelul Electrolux EFB90460OX. Hota incorporabila Electrolux EFB90460OX urmareste un design modern, fiind o hota decorativa cu design cheminee si se recomanda bucatariilor premium. Cu o putere de absortie de 605 metri cubi pe ora, Electrolux EFB90460OX este capabila sa faca fata cu succes bucatariilor de mari dimensiuni, latimea de 90 de cm, asigurand totodata si o suprafata mare de absortie.

Practic acesta este cel mai mare avantaj al hotelor de 90 de cm, cu design cheminee, asa cum este hota Electrolux EFB90460OX, dar si a modelelor cu design piramidal, o linie de design, care este in prezent oarecum out of trend. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.


In ceea ce priveste calitatea filtrelor acestea sunt asa cum ne-a obisnuit producatorul suedez de electrocasnice, de buna calitate, au inclusiv o protectie ce ajuta la pastrarea planeitatii, o data cu cresterea uzurii, o planeitate ce contribuie din punct de vedere estetic. Oricum va recomandam, ca in orice situatie, filtrele sa fie curatate pe partea interioara, pe cea care nu se vede dinspre exterior, pentru a nu se stramba filtrele. In ceea ce priveste Electrolux EFB90460OX faptul ca are o protectie suplimentara va scapa de aceasta grija si filtrele nu-si vor pierde din planeitate indiferent de modul in care le curatati. Oricum aceste filtre pot fi spalate inclusiv in masina de spalat vase. Evacuarea se face pe 150 de mm, insa poate fi adaptata si pe 120 mm, cu mentiunea ca trebuie sa montati si o reductie de la 150 la 120 mm, mai multe informatii in acest sens puteti gasi in articolul La ce distanta se monteaza hota. In acest articol aveti mai multe informatii despre modul corect in care se monteaza hotele decorative cu design cheminee, asa cum este si Electrolux EFB90460OX.


Va recomandam si articolul Cea mai buna hota incorporabila Electrolux.

In ceea ce priveste fiabilitatea, hotele pot fi relativ usor defectabile, daca ajunge grasime in motor, indiferent de brand. Este un calcai a lui Ahile, daca doriti a acestor incorporabile. Fie ca vorbim de o hota de 500 sau 5000 de lei, acest risc exista intr-o masura egala in ambele situatii. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere hota incorporabila.

Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Electrolux.

In ceea ce privesc produsele complementare, producatorul suedez de electrocasnice are o gama mare spre foarte mare de plite si cuptoare incorporabile, ce se pot asocia cu succes acestei hote. Desing-ul modern, cu finisaj predominant inox este preferat de Electrolux si acesta ofera o gama diversificata de electrocasnice incorporabile. In concluzie consideram hota incorporabila decorativa cu design cheminee Electrolux EFB90460OX una din cele mai bune hote cu latimea de 90 de cm de pe piata, cu un raport bun calitate pret si cu un design ce va contribui pozitiv la imaginea de ansamblu a bucatariei dumneavoastra, imagine cu atat mai importanta cu cat bucataria comunica mai mult cu living-ul. Luminarea se face cu becuri spot light, inca un detaliu important, acest tip de luminare fiind cel mai bun, atat din punct de vedere al eficientei, cat si din punct de vedere estetic, pentru ca vorbim de o lumina directionala. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila Electrolux.


Conform principalelor criterii de alegere a hotei incorporabile, criterii stabilite de blogul Incorporabile Premium si pe care le puteti gasi detaliate in articolul mai sus mentionat, Electrolux EFB90460OX totalizeaza 26 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte. 

1 comments:

Consum hota spunea...

Cam cat consuma o hota incorporabila de 90 de cm, fata de o hota incorporabila mai mica, de 60 de cm?