6 ian. 2011

PUI LA CUPTOR


  • 1 pui de 1/1.5kg;

  • Usturoi;

  • Ulei de măsline;

  • Condimente;

  • Sare, piper;
Mod de preparare: -10 min

- timp la cuptor:50-70min

Echipament recomandat: gratar sau tava de picurare

Sfaturi şi indicatii:
  • Se spală şi se usucă puiul.

  • Aroma puiului este data de un amestec de ierburi aromatice, usturoi, coji de portocala sau lamaie, sare si piper.

  • Se adauga putin ulei de masline si se pune carnea de pui pe gratar pe raftul a trei-le al cuptorului

  • Se toarnă cca. 1L de apă în tava de scurgere şi se pune pe primul raft.
Aceasta reteta se poate prepara la un cuptor electric multifunctional, folosind functia de grill cu convector, fiind necesara prezenta tavei pentru picurare si a gratarului.

3 comments:

Ovidiu Pog spunea...

Am incercat si a iesit foarte bine. Am folosit un cuptor de la gorenje BO 5320

Livia spunea...

E bun...precizati si durata

Andreea spunea...

e repede de facut si iese foarte bine la cuptorul beko