7 iun. 2011

Prime Look: Indesit PBAA34 NF X D

Noua gama de electrocasnice Indesit Prime pune la dispozitia utilizatorilor o combina frigorifica care ne-a atras atentia.Avand un sistem de racire bazat de flux de aer multidirectional, dispus radiar in interiorul frigiderului si al congelatorului, o utilare impecabila , dar nu in ultimul rand calitatea si fiabilitatea garantata de numele compresorului Danfoss. La acestea se adauga o clasa de climatizare perfecta, un SN/T, care permite instalatiei frigorifice sa functioneze indiferent de fluctuatiile de temperatura din bucatarie.

Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale combinei frigorifice, va recomandam articolul Criterii alegere combina frigorifica.

Capacitate de congelare foarte buna 14kg/24h, din ce in ce mai rara pe piata si daca ar mai fi ceva de spus compresorul cu electrovalva, care permite o reglare variabila in functie de nivelul de utilizare pentru frigider si congelator, ce poate fi ajustata si in functie de tipul alimentelor pe care le consumam. Pretul de pornire este 2400 ron, un raport bun calitate pret. Cel mai mic pret il puteti gasi pe price.ro sau smartbuy.ro.

3 comments:

Sandu Alexa spunea...

Acest frigider este ful no frost?

Alin G spunea...

e foarte buna combina frigorifica de la indesit, trebuie sa aveti in schimb grija sa aveti loc in partea stanga, cum se deschide, pentru ca usa este foarte lata si are nevoie de vreo 12 cm sa se deschida

Florin Tiplas spunea...

Model vechi de 4 ani.