31 mai 2011

Bosch HBA76B650 , varful de gama al producatorului german

Bosch HBA78B650 este un cuptor al carui performante tehnice, confirma firma germana ca fiind una din principalii producatori de electrocasnice care dau tonul in materie. Beneficiind cam de tot ce se poate la un cuptor incorporabil, cu o accesorizare sa spunem plastic, full options , acest cuptor va ofera programe de autocuratare pe baza de piroliza, retete presetate, comenzi touch control, tavi pe glisiere telescopice si toate acestea avand garantia unei maini de lucru germane Bosch, acest model fiind fabricat in Germania...Asteptam totusi ca pretul sa mai scada.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.


Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabilPrezentarea acestui produs, precum si alte informatii le puteti gasi pe https://www.bosch-electrocasnice.blogspot.com/ , forum de electrocasnice BOSCH, recomandat de Incorporabile Premium.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

12 comments:

Mihai Sandu spunea...

Cam cat costa acest cuptor incorporabil de la Bosch? Ce alternative ar fi in gama Whirlpool si la ce bani, cu aceleasi caracteristici tehnice?

Ovidiu Pogar spunea...

in jur de 5000 de ron. pentru un pret mai bun intrati pe price.ro

Cristina Popescu Dan spunea...

Care este cel mai mare volum la cuptoarele incorporabile BOSCH si cam care ar fi cel mai mare volum intalnit la orice producator pentru un cuptor incorporabil?

Mircea Apreotesei spunea...

Volumul cel mai mare la bosch este de 60 de litrii. apare pe site la furnizor

Sergiu Herican spunea...

ce modele de cuptoare incorporabile au cei de la bosch cu usi culisante

Diana Dinica spunea...

eu am un cuptor incorporabil bosch de 2 ani de zile, fabricat in spania si sunt foarte multumita de el

Florian Argeseanu spunea...

Mie imi place bosch-ul indiferent de ce cumpar. am incredere in firma si oriunde s-ar fabrica as cumpara fara nici un dubiu.

Ioan M spunea...

bosch este singura firma de electrocasnice serioasa care mai produce electrocasnice in germania....bravo lor...ne-am saturat de chinezarii si de turcisme

Anonim spunea...

varful de gama, cel mai bun cuptor incorporabil bosc din lume....pret 5000 ron

Anonim spunea...

varful de gama, cel mai bun cuptor incorporabil bosc din lume....pret 5000 ron

Anonim spunea...

varful de gama, cel mai bun cuptor incorporabil bosc din lume....pret 5000 ron

Mihai Frunza spunea...

Este foarte scump pentru bugetul unui roman. Nu contest ca este un produs foarte bun, insa m-a entuziasmat articolul.