6 mai 2011

Clasa energetica A+++

Acum este posibil si asa ceva. Masinile de spalat rufe ce folosesc motorul inverter garanteaza un consum foarte mic de energie. Acest lucru este posibil datorita transmisiei prin camp electromagnetic a miscarii, care mai are avantajul, pe langa randamentul energetic, a unei uzuri mici, practic inexistente a componentelor motorului , intrucat nu exista frecare intre acestea. Printre marii producatori care au adoptat aceasta tehnologie enumeram Miele, Siemens, Bosch, Aeg, Electrolux si Lg.



In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

19 comments:

Nitescu Gabriela spunea...

Cu cat se reduce in procente economia de energie si cam cat se poate economisi pe an ca si consum de energie in cazul unei astfel de masini? Multumesc, Gabi.

Ovidiu Pog spunea...

In medie, consumul de energie se reduce cu 20 la suta .

Narcis Frasicu spunea...

Cam multe plusuri, daca consumul nu se reduce chiar atat de mult :)/

Cristina Falise spunea...

Aceasta masina de spalat si uscator se gasesc in Romania de cumparat? imi puteti spune un pret? multumesc, cristinik

Dragos Popa spunea...

Tipii astia de la electrolux chiar se lauda cu un consum redus in videoclip. De unde stim ca nu ne mint? poate au sisteme diferite de masurare ale energiei consumate.

Iulian Logicas spunea...

Am citit intr-o revista de un electrolux a+++ care are si program de 15 minute. Imi puteti spune care este modelul?

Oprisa Silviu spunea...

Sunt masini de spalat rufe si uscatoare profesionale.

Oprisa Silviu spunea...

Sunt masini de spalat rufe si uscatoare profesionale.

Cosa Maria spunea...

Am vazut o masina de la electrolux Ewf144770 care mi-a placut si pe care scria A+++ pe ea si pe eticheta energetica clasa A. Care e pana la urma clasa de energie.

Simino Sorin spunea...

Este eficient programul de spalare de 14 minute de la Electrolux? Are careva o masina cu un astfel de program?

Dica Eduard spunea...

Clasa energetica A+++ foarte tare...

Claudiu Enache spunea...

Exista de cumparat masina de spalat si uscator in acelasi modul? Adica fara sistem de prindere reciproca? multumesc, Claudyu

Ovidiu Pog spunea...

Raspunsuri la intrebari pe forum electrocasnice www.incorporabilepremium.blogspot.com : nu exista masina de spalat cu uscator in acelasi modul, este necesar un kit de montare intre cele 2 aparate; programul de spalare de 14 minute este eficient la incarcari reduse de aa intr-un kilogram de rufe; clasa de energie A+++ se refera la un consum mult mai redus de energie la incarcari mai mici decat capacitatea de incarcare a masinii de spalat rufe, datorat existentei unui senzor care detecteaza nivelul de incarcare- realizat cu ajutorul unui senzor de presiune, numit presostat; modelul din video nu se comercializeaza din pacate in romania, ci doar in statele unite

Alina Hora spunea...

Cat de buna este o masina de spalat cu uscator incorporat?

Catalin Radulescu spunea...

Cat costa cea mai iefina masina cu clasa energetica A+++ si cam cat am economisi pe an daca am cumpara o astfel de masina?

Sorin Croitoru spunea...

Care sunt caracterisiticile de baza la un frigider bun?

Ovidiu Pog spunea...

Raspunsuri la intrebari pe forum electrocasnice:1. cititi articolul despre criterii in alegerea aparaturlui frigorific;2 cea mai ieftina masina de spalat A+++ este electrolux ewf 127440 si conta in jur de 1300ron. 3 acest model alaturi de ewf147740(1400 rotatii pe minut) are program scurt de 14 minute.

Ana Maria S spunea...

am luat o masina de spalat vineri care se numeste ewf147440 si cred ca e cea mai buna masina pe care am avut-o pana acum. Sunt la a 8 a masina din 90 incoace si nu am avut pana acum o masina care sa spele asa de bine si nu mai pun la socoteala ca e si foarte silentioasa. Nu am mai avut electrolux pana acum, pt ca am fost cam reticienta in privinta firmei, dar m-a dat pe spate aceasta masina.

Gucifer spunea...

Gama prezentanta in video este pentru America, nu pentru Europa. Din pacate pentru europeni, sunt modele mai ieftine, mai proaste si mai defectabile