22 sept. 2014

IP Scoring : Gorenje BO71SY2B

Cuptorul electric multifunctional Gorenje BO71SY2B, face parte din gama Simplicity a producatorului sloven de electrocasnice. Avand la baza un concept unic de simplitate in utilizare, aceasta gama se adreseaza utilizatorilor care nu isi petrec foarte mult timp in bucatarie, dar care doresc o bucatarie moderna, cu electrocasnice cu un design simplist, minimalist, dar elegant. In ceea ce priveste raportul calitate pret Gorenje BO71SY2B cumparatorul plateste mai mult design-ul, decat caracteristicile tehnice prin urmare la acest criteriu cuptorul primeste 2 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.


In ceea ce privesc optiunile de utilizare, Gorenje BO71SY2B nu are timer, ceea ce este un dezavantaj pentru ca nu poate fi programat. Cuptorul incorporabil Gorenje BO71SY2B primeste 2 puncte pentru optiunile de utilizare. Eficienta in autocuratare, Gorenje BO71SY2B are un program de autocuratare pe baza de vapori de apa. Este ok faptul ca acesta exista, dezavantajul este ca dintre toate sistemele de autocuratare aqua clean-ul este cel mai ineficient.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

In ceea ce priveste desgin-ul, Gorenje BO71SY2B primeste 4 puncte iar la fiabilitate 5 puncte, avand in vedere fiabilitatea cu care este reconoscuta fabrica slovena. Legat de produsele complementare acestea pot fi asociate cu mare parte parte din gama Gorenje, dar de preferat ar fi ca utilizatorul sa opteze tot din gama Simplicity.


Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

5 comments:

ION MARIS spunea...

Daca nu are timer electronic, cum se seteaza?

Iana Maria spunea...

lA modelele de cuptoare incorporabile cu autocuratare pe abur mai este nevoie sa i se schimbe peretii?

Mariana Zarian spunea...

Am o masina de spalat rufe de la Gorenje Simplicity, spala foarte bine si este foarte usor de utilizat, desi are foarte putine programe. Practic degeaba ai multe programe, eu am avut inainte un Arctic si din cateva zeci de programe foloseam doar trei.

Ionut spunea...

Are autocuratare catalitica?

Admin spunea...

Are un sistem de autocuratare bazat pe abur. practic exista un program presetat la 100 de grade Celsius, care face ca impuritatilte sa fie mai usor de indepartat. inaintea pornirii programului de autocuratare cu abur trebuie pus 500 de ml de apa in tava. La finalul programului va fi nevoie de o stergere a interiorului cuptorului, dar curatarea se va face mai usor.