23 sept. 2014

Revolutia Preturilor eMAG :Whirlpool AWO/C52200

Masina de spalat Whirlpool AWO/C52200 este de departe cea mai buna oferta la masinile de spalat de la revolutia preturilor eMAG 23-25 septembrie 2014. Exista sanse mari ca stocurile sa fie limitate, asa cum s-a intampla la majoritatea promotiilor, cu reduceri pe bune, semnificative. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

5kg, 1200 rotatii/min si cel mai important al Saselea Simt, toate acestea la 899 ron, este o oferta cu adevarat de nerefuzat.

Pentru a verifica daca mai exista stoc si apoi pentru comanda, faceti click pe poza masinii de spalat.

Campania se desfasoara in perioada 23-25 septembrie 2014. Pentru a vedea toate ofertele click link.



16 comments:

Alex spunea...

Foarte buna oferta de pret. Am luat acelasi model de la Flanco cu 300 de lei mai scumpa acum doua zile si abia am reusit sa fac retur ca sa cumpar de la eMAG. Merci pentru pont.

Admin spunea...

Poti vedea oricand, atunci cand vrei un produs pe price.ro sau pe smartbuy.ro. Ce-i drept este mai ok sa cumperi de la retaileri cu traditie, atat pentru garantii si servicii cat si pentru siguranta cumparaturii. eMAG RULES in acest moment, chiar daca au mai urcat si ei preturile...in campanii totusi rup piata in doua.

Petrica spunea...

Care este diferenta intre masinile cu al 6-lea simt si cele al 6-lea simt Colors?

Alexandra spunea...

Mai sunt in stoc aceste masini de spalat rufe la promotie?

Admin spunea...

@Petrica - modelele cu al saselea simt colors au in plus 3 programe presetate pentru rufe colorate, negre, respectiv albe.

Florentina spunea...

Exista un model cu 6 sau 7 kg de rufe incarcare, de la Whirlpool cu caracteristici asemanatoare in jur a 1000 de lei?

Daniela Poporici spunea...

Am reparat o masina de spalat Wirlpool de 3 ori in 5 ani de zile...Acum mi-am luat Electolux si merge foarte bine. Sunt mult mai multumita de Electrolux decat de Wirlpool...spala mai bine, face mai putin zgomot.

Clara M spunea...

Am cumparat aceasta masina de la eMAG. Spala foarte bine. Multumesc pentru recomandare,

Clara M spunea...

Am cumparat aceasta masina de la eMAG. Spala foarte bine. Multumesc pentru recomandare,

Rares Cristescu spunea...

M-am uitat la ei pe site si aceasta masina nu mai este disponibila? Se mai poate lua la acelasi pret?

Admin spunea...

@Rares - nu mai este la oferta. Oferta pentru masinile de spalat Whirlpool AWO/C52200 a fost in perioada 24-26 septembrie, cf informatii articol

Admin spunea...

@Rares - nu mai este la oferta. Oferta pentru masinile de spalat Whirlpool AWO/C52200 a fost in perioada 24-26 septembrie, cf informatii articol

Anonim spunea...

Acum la emag aceasta masina este 1250 de lei. Vor sa-si scoata banii inapoi pe ea. La Altex cand era in oferta la emag 9 milioane era 11 la Altex. Acum pretul a ramas tot 11 la Altex, dar la emag s-a modificat la 12 milioane jumatate. Deci depinde cum prinzi promotia, nu e neaparat un magazin mai ieftin si altul mai scump

Admin spunea...

@Anonim - preturile le poti verifica oricand pe net si poti alege cel mai mic pret.

Oreste spunea...

Am luat un Whirlpool de doua luni si hainele albe nu le scoate prea curate? Se poate face ceva sau e proasta masina de spalat rufe?

Alex Jianu spunea...

unde putem sa facem comanda ca sa luam acest model la 9 milioane? pe site la emag apare la 10 milioane 500