3 oct. 2014

IP Scoring: Arctic AROIM24500BC

Cel mai bun cuptor incorporabil Arctic - Arctic AROIM24500BC

Pentru un cuptor de pana in o mie de lei, Arctic AROIM24500BC este o alegere buna, dat fiind numarul de programe, prezenta timmer-ului electronic si a autocuratarii catalitice. Astfel pentru raportul calitate pret Arctic AROIM24500BC primeste 4 din maximum de 5 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Am evaluat intreaga gama de produse electrocasnice si incorporabile Arctic, tinand cont de parerea utilizatorilor si a feedback ului primit din service, intreaga gama de produse electrocasnice Arctic in articolul Pareri despre Arctic.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.


In ceea ce privesc optiunile de utilizare acest model de la producatorul roman de electrocasnice primeste 2 puncte, lipsa retetelor presetate si ghidajul telescopic pe o singura pozitie fiind principalele dezavantaje. In ceea ce priveste eficienta autocuratarii, Arctic AROIM24500BC primeste 3 puncte, acesta avand autocuratare catalitica pe 3 pereti, iar suportii pentru ghidajele telescopice se pot demonta pentru a facilita curatarea completa.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

3 punte pentru design, avand in vedere ca un cuptor negru, pe sticla poate fi foarte usor integrat intr-o bucatarie moderna. In ceea ce priveste fiabilitatea, Arctic nu prea are o expertiza bogata in ceea ce privesc cuptoarele electrice multifunctionale, mare parte de know how fiind preluata de la Beko, cei care au cumparat Arctic in urma cu 6 ani. Pentru acest aspect Arctic AROIM24500BC obtine 2 puncte. Legat de produsele complementare, gama este destul de diversificata pe plite si mai redusa pe hote, motiv pentru care obtine 3 puncte la acest criteriu.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.


Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Astfel cuptorul electri multifunctional Arctic AROIM24500BC totalizeaza 17 din maximum de 30 de puncte posibile. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". 

4 comments:

Mikyi spunea...

Eu am un cuptor de la Arctic si nu prea sunt multumita de el. Arde uneori mancarea si se incalzeste foarte rau, uneori se simte o caldura care emana cand ma apropii de el.

Danny Flanco spunea...

Daca are convector este multifunctional si ar trebui aa nu arda. Daca nu are nu este ceva in neregula cu el, cele conventionale sunt mai proaste

Mares spunea...

Frigiderul meu Arctic raceste dezastruos...Se strica alimentele. Am afunt inainte de 89 Arctic si am fost foarte multumit. Acum am ramas total dezamagit. Chiar cred ca in tara asta nu se mai face nimic ca lumea

Anonim spunea...

Pentru un cuptor de pana in o mie de lei, Arctic AROIM24500BC este o alegere buna, dat fiind numarul de programe, prezenta timmer-ului electronic si a autocuratarii catalitice. Astfel pentru raportul calitate pret Arctic AROIM24500BC primeste 4 din maximum de 5 puncte.