Espressorul...o necesitate.:)..o cafea buna de dimineata poate face minuni mai ales in ceea ce priveste starea de spirit...cateodata un alint, alteori un drog necesar, un espresso, fie el lung sau scurt depinde neconditionat de aparatul care il prepara.
Asadar, espressoarele se impart in 3 categorii:
-Espressoare cu capsule
-Espressoare cu pompa
-Espressoare cu rasnita
In cazul espresoarelor cu rasnita, care se mai numesc si automate, acestea pot fi inclusiv incorporabile.



-este recomandabil ca rasnita sa fie ceramica, nu din otel inoxidabil, intrucat cele din otel inoxidabil, in contact cu apa sub presiune depune particule mici de sub 0.03 microni de oxiuri metalice care se depun in general pe sistemul circulator apoi pe inima. Producatorii care fac cu rasnita ceramica sunt Philips Saeco, Jura, Bosch, Siemens.

-Spuma de lapte, atunci cand este facuta de un automat cu accesoriu incorporat pentru lapte, adica recipient de lapte din care automatul isi trage singur laptele, trebuie sa fie si ea uniforma, iar cafeaua cu lapte in 3 straturi spre exemplu iese perfect doar atunci cand exista un astfel de accesoriu. Altfel, tine de indemanarea utilizatorului.
0 comments:
Trimiteți un comentariu