17 ian. 2015

IP Scoring: Electrolux EGG6343NOR

Plita incorporabila Electrolux EGG6343NOR face parte din pachetul rustic pus la dispozitie de catre producatorul suedez de electrocasnice pentru piata din tara noastra. Din punct de vedere calitate pret, Electrolux EGG6343NOR primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Tot 4 puncte pentru calitatea materialului din care este realizata plita, cu mentiunea ca emailul este de o calitate foarte buna si este usor de curatat si 3 puncte pentru calitatea gratarelor, acestea fiind din fonta, cu mentiunea ca sunt destul de subtiri. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Va recomandam totodata articolul in care sunt prezentate seturile complete de electrocasnice rustice negre, Design rustic negru.

Cate 4 puncte pentru design, sertul de electrocasnice rustice de la Electrolux fiind printre cele mai reusite, din punct de vedere al design-ului, tot 4 puncte pentru fiabilitate, Electrolux fiind recunoscut pentru calitatea produselor sale si atentia la materialele utilizate si acelasi punctaj la criteriul produse complementare, avand in vedere ca aceasta plita poate fi asociata cuptorului si hotei rustice din gama electrolux pe care o puteti gasi in sectiunea site-ului : Cuptor-Plita -Hota.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.




Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Asadar, plita incorporabila rustica pe gaz Electrolux EGG6343NOR totalizeaza 23 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor de mai sus. Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".

1 comments:

Anonim spunea...

Daca in zona unde locuiesc nu exista gaze, pot conecta aceasta plita la butelie? Multumesc