3 feb. 2015

Chiuveta cu o cuva, fara picurator-solutia optima pentru o bucatarie moderna

Chiuveta cu o singura cuva, fara picurator devine din ce mai des intalnita in bucatariile moderne, mai ales in cele unde lungimea blatului este limitata si bineinteles bucataria este utilata cu o masina de spalat vase, ceea ce face picuratorul inutil. 

Si din punct de vedere estetic, chiuveta fara picurator aduce plus valoare intr-o bucatarie din acest punct de vedere, lucru cu atat mai important in situatia in care aceasta comunica cu livingul.

Atunci cand alegeti o chiuveta este bine sa optati pentru o culoare identica sau apropiata cu celelalte electrocasnice incorporabile, pentru a nu risca sa optineti un kitsch in locul unei bucatarii moderne. In situatia in care optati pentru un design rustic, in general este bine sa cautati o baterie cu design asemantaor pentru a nu exista o discrepanta intre mobilier si sanitare. In urmatorii ani, tendinta de inlocuire a clasicei chiuvete cu una fara picurator se va accentua, cu atat mai mult cu cat masina de spalat vase incepe sa reprezinte interes si in tara noastra.