29 feb. 2016

Cel mai bun cuptor incorporabil rustic Gorenje BO53CLI

Cel mai bun cuptor electric multifunctional cu design rustic, este din punctul nostru de vedere Gorenje BO53CLI. Consideram acest model unul foarte reusit, intrucat, pe langa faptul ca este multifunctional si are functii ce permite utilizatorului sa prepare cam tot ce poate fi preparat intr-un cuptor electric incorporabil, are si autocuratare cu aburi si totodata suporti detasabili pentru tavi. Acest lucru inseamna ca va usura foarte mult intretinerea cuptorului si va oferi implicit utilizatorului un plus de confort. Un alt avantaj fata de celelalte cuptoare rustice de pe piata este dat de volumul mare, de 67 de litri. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Design-ul rustic este trasat cu foarte mult bun gust si se poate integra perfect intr-o bucatarie cu aceeasi linie retro. Ba mai mult o va pune si mai bine in valoare. Culoarea este cream , avena , o culoarea deschisa si in trend in acest moment, in care cuptoarele pe inox si inoxul implicit este evitat, fiind o culoare rece. Timmerul este mecanic, ceea ce inseamna ca va semnala sonor momentul in care se termina programul, insa nu va opri automat cuptorul.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.



In momentul in care Gorenje BO53CLI nu va prepara, acest timmer poate fi folosit si programat cu functie de ceas. Emailul este de foarte buna calitate si rezista foarte bine la uzura mecanica si totodata este foarte usor de curatat si greu amprentabil. Pe langa faptul ca vorbim de Gorenje, ceea ce inseamna din start calitate si fiabilitate, o astfel de gama premium, exclusivista inseamna totodata un design elegant, rustic, in pas cu tendintele actuale de mobilare si utilire. Se poarte rusticul...este clar si gamele de electrocasnice rustice vor fi din ce in ce mai numeroase.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

In concluzie, Incorporabile Premium considera Gorenje BO53CLI drept cel mai bun cuptor incorporabil rustic pe culoare crem din punct de vedere al raportului calitate pret. Pentru criteriile complete privind alegerea cuptorului incorporabil ce se potriveste necesitatilor dumneavoastra, cititi articolul Criterii alegere cuptor electric incorporabil.

4 comments:

comparatie cuptor Whirlpool si cuptor Gorenje spunea...

pretul mai mare decat cuptorul incorporabil rustic Whirlpool

Adrian P spunea...

Putin cam scump...avand in vedere ca este Gorenje.

Comparatie Whirpool Gorenje spunea...

Este mult mai bun Gorenje fata de Whirlpool, mao a;e atunci cand vorbim de cuptoare incorporabile

Anca Sandulescu spunea...

timmerul cuptorului rustic opreste cuptorul?