11 mar. 2016

Cuptor cu piroliza Beko BIM32400XPS

Am o parere din ce in ce mai buna cu privire la electrocasnicele Beko. Desi acum trei ani eram reticient in a recomanda producatorul turc de electrocasnice, noile game, ce au aparut in ultimii ani, m-au facut sa-mi schimb parerea. Principalele atuuri ale acestui producator cred ca sunt in primul rand capacitatea de a se preta pe nevoile pietei si de a scoate produse in functie de ceea ce se cere pe piata, lucru care pare usor, insa de fapt este mai greu de realizat, mai ales in piata electrocasnicelor mari, unde se stie ca ciclul de viata al produselor este mai lung, spre deosebire de televizoare spre exemplu, unde apar game noi la fiecare sase luni. Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.
Dar sa revenim la electrocasnicele incorporabile Beko, respectiv la Beko BIM32400XPS, un cuptor electric multifunctional, extraordinar, daca punem in balanta caracteristicile tehnice si pretul. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

De ce Beko BIM32400XPS? ... in primul rand pentru ca are autocuratare pirolitica ceea ce inseamna ca acest electrocasnic se curata cu adevarat singur, sistemul pirolitic fiind de fapt singurul sistem de autocuratare de pe piata, celelalte sisteme ce au la baza cataliza, necesitand pe de o parte consumabile si pe de alta parte interventia manuala a utilizatorului. Un alt argument este dat de linia moderna si atentia la detalii. Cuptorul arata foarte bine, este ergonomic, comenzile se fac modern, pe touch control si vorbim de un inox antiamprenta si o sticla care se curata foarte usor.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Un alt argument pentru care recomand Beko BIM32400XPS este dat de existenta suportilor telescopici pentru tavi, accesorii ce inseamna in primul rand confort pentru utilizator. Usa are inchidere amortizata si are 3 straturi de geam, ceea ce inseamna sistem "geam rece" si prin urmare previne arderea accidentala, frecventa mai ales la copii, in situatia in care acestia pun mana pe geam, atunci cand cuptorul functioneaza. Pretul foarte bun si caracteristicile mentionate mai sus, la care adaugam 14 functii presetate si sistem 3D de incalzire, ne face sa consideram Beko BIM32400XPS unul din cele mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, de pe piata din tara noastra. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere a cuptorului incorporabil, cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.