22 mar. 2016

Cuptor incorporabil cu piroliza

Whirlpool AKZ 6270 IX este un cuptor incorporabil multifunctional ce face parte din noua gama de electrocasnice si incorporabile propusa de producatorul american pentru piata europeana. Atuurile acestui cuptor sunt date in primul rand de sistemul de autocuratare pirolitica, cel mai eficient sistem de autocuratare de pe piata, as spune chiar singurul care curata "singur" cuptorul, alternativele catalitice, necesitand interventia utilizatorului. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Am sintetizat cele mai bune cuptoare incorporabile electrice multifunctionale din gama producatorului american de electrocasnice, din punct de vedere pretul, in functie de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabile stabilite de blogul Incorporabile Premium, respectiv, Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool - TOP 10 in functie de pretVa recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Pe langa confortul asigurat de acest sistem cu autocuratare, Whirlpool AKZ 6270 IX se mai remarca printr-un numar mare de programe, respectiv 16, programe ce permit prepararea a cam tot ce se poate gati la un astfel de cuptor electric multifunctional. Un alt argument pentru Whirlpool AKZ 6270 IX este dat de prezenta retetelor presetate, retete care sunt foarte utile si foarte intuitiv de utilizat. Tot la capitolul confort, mentionam existenta suportilor telescopici pentru tavi, suporti care culiseaza si vine in sprijinul utilizatorului. Daca doriti si un cuptor cu microunde incorporabil, care sa se poata asocia cu succes cuptorului incorporabil va recomandam articolul Cuptor microunde incorporabil WHIRLPOOL AMK730IX.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Usa are 3 straturi de geam, ceea ce inseamna eliminarea riscului de accindent prin ardere, in momentul in care se pune mana pe usa, in timpul functionarii. Tot legat de usa, un  lucu foarte practic propus de Whirlpool este dat de inchiderea amortizata a usii. Legat de exterior, mentionam inoxul antiamprenta, inox care este usor de curatat si intretinut si totodata rezistent la uzura mecanica.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Volumul de 65 de litri clasifica Whirlpool AKZ 6270 IX in categoria cuptoarelor de volum mediu, ceea ce este interesant la acest model fiind faptul ca se pot prepara simultan trei tipuri de mancare, tehnologie numita de Whirlpool, Cook3. Este o tehnologie in care ma intreb cat de mult este marketing si cat de mult este realitate, in conditiile in care, unu Whirlpool AKZ 6270 IX nu are trei tavi si doi majoritatea alimentelor nu au acelasi timp de preparare si nici temperatura. In concluzie cuptorul electric multifunctional este un cuptor recomandabil unor bucatarii premium, cu design modern, cu sistem de autocuratare pirolitic, retete presetate, suporti telescopici pentru tavi, usa rece si amortizata, fiind practic un cuptor complet din punct de vedere al caracteristicilor tehnice. Pretul este unul bun, raportat la calitate si tehnologie, fiind in media pietei. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

2 comments:

Aurel Sobru spunea...

Arata fenomenal, mai putin pretul, care este totusi cam mare pentru bugetul romanilor.

Cel mai bun cuptor incorporabil 2017 spunea...

Care este Cel mai bun cuptor incorporabil Whilrpool in 2017