1 mar. 2016

Design Ora Ito-Gorenje DKG552-ORA-S

Una din cele mai elegante hote oblice de pe piata si totodata un raport foarte bun calitate pret este Gorenje DKG552-ORA-S.Puterea de evacuare de 625 de metri cubi o face pretabila atat pentru bucatarii mari cat si pentru bucatarii open space, care comunica cu living-ul. Design-ul foarte elegant si exclusivist o face si mai mult recomandabila in situatia in care este vizibila din living si se poate asocia foarte bine cu un design modern al bucatariei. Aceasta hota poate fi adaptata si pentru recirculare in situatia in care nu aveti posibilitatea sa scoate burlan spre exterior, insa aceasta operatiune va fi costisitoare, in sensul ca mai este nevoie de un filtru de carbon, care este filtru de miros, filtru care are o durata estimata de utilizare de 3 luni, dupa care trebuie inlocuit. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.


In situatia optima in care puteti evacua aerului pe burlan, iesirea hotei este de 150 mm, dar se poate adapta la 120 mm. Aceasta adaptare se poate face cu ajutorul unei reductii de la 150 la 120 mm, reductie care costa circa 5 lei si se poate lua de la Brico Depot, singurul loc in care am vazut mereu acest accesoriu. Daca nu se poate comanda de la orice service autorizat, insa costul este cam de 5 ori mai mare. Filtrele de grasime sunt metalice si sunt protejate de usita care se rabateaza, hota tragand aerul prin nisa creata pe partea oblica. Nivelul de zgomot este foarte mic, cei 69 dB(A), clasificand Gorenje DKG552-ORA-S in categoria celor mai silentioase hote decorative oblice de pe piata.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

Un alt argument pentru care recomandam Gorenje DKG552-ORA-S este dat de design-ul modern si atentia foarte mare la finisaje, negrul lucios al sticlei fiind de foarte mare efect iar iluminarea spot light vine si ea pentru a pune si mai mult in valoare atat hota cat si plita pe care urmeaza sa o deserveasca. In concluzie,Gorenje DKG552-ORA-S are ca avantaje puterea medie spre mare de absortie, design-ul modern, fiabilitatea data de branding-ul premium al producatorului sloven si nivelul redus de zgomot. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere a hotei incorporabile, cititi articolul Criterii alegere hota incorporabila.