Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

9 mar. 2016

Frost Free, inox-Electrolux EN3853MOX

O combina frigorifica interesanta din punct de vedere al raportului calitate pret este Electrolux EN3853MOX, deoarece este printre cele mai accesibile combine cu cu sistem de racire hibrid, respectiv, sistem de racire static, automat, la partea de frigider, cu ventilatie si sistem de racire dinamic, Frost Free, un fel de No Frost upgradat.In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.
Aceasta combina pare a avea o instalatie frigorifica medie spre buna, avand in vedere compresorul ACC, un compresor mediu, din punct de vedere al calitatii sale, cea mai buna clasa de climatizare, respectic SN-T, singurul lucru ce scade caracteristicile tehnice ale instalatiei frigorifice fiind dat de capacitatea de congelare de 4kg/24h, conform normativului de standardizare al performantelor frigorifice, 2010/30/EC. Se putea mai mult, insa clasa de climatizare foarte buna, vine sa imbunatateasca overall, comportarea instalatiei frigorifice. In concluzie, pot spune ca Electrolux EN3853MOX are o instalatie frigorifica per total buna, care va pastra bine alimentele.  

Lipsa electrovalvei pe compresor, inseamna tot un minus pentru utilizator, in sensul in care acesta nu-si va putea seta temperatura la congelator, temperatura care va functiona constant la -21 grade Celsius, ceea ce inseamna ca se recomanda acest model, cu precadere, celor care au mereu ceva prin congelator.

Punctele forte de departe ale acestei combine, pe langa branding-ul foarte bun, sunt date pe de o parte de volumul mediu spre mare, respectiv 265 de litri la frigider si 92 de litri la congelator, volum recomandabil familiilor de pana la 4 persoane inclusiv si totodata un alt avantaj este dat de aspectul exterior, Electrolux fiind renumita in ceea ce priveste atentia privind linia de design a produselor sale, o linie de design perfecta pentru o bucatarie moderna. Usile sunt realizate din inox polisat, antiamprentare, ceea ce inseamna ca Electrolux EN3853MOX se va intretine foarte usor si ca nu se va amprenta. In concluzie, putem spune ca Electrolux EN3853MOX este o alegere buna, avand in vedere in primul rand raportul pret volum-calitate. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale combinei frigorifice, cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.   

Niciun comentariu:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pagini