12 mar. 2016

Gama Starck Gorenje BO658ST

Din noua gama de electrocasnice incorporabile Starck, a producatorului de electrocasnice incorporabile premium, am ales ca prim produs pe care sa-l analizam din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cuptorul incorporabil electric multifunctional Gorenje BO658ST. Este practic un varf de gama din aceasta linie de design, fiind cel mai complet cuptor incorporabil. Cand spun cel mai complet, ma refer la faptul ca Gorenje BO658ST are retete presetate, suporti telescopici pentru tavi, autocuratare catalitica-atentie fara consumabile-la acest model vorbim de autocuratare catalitica cu aburi, autocuratare care nu are pereti porosi(consumabili), ceea ce este un aspect important si comanda electronica touchcontrol. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.


Asa cum ne-a obisnuit producatorul sloven de electrocasnice, acesta propune utilizatorilor sai un mix de tehnologie de ultima generatie cu o linie de design, semnata de designeri celebli. Asadar aceasta gama este semnata de Starck si este o gama ce urmareste o linie moderna, ceea ce inseamna ca se adreseaza bucatariilor moderne, o linie ce are la baza finisajul de sticla, material tot mai des folosit in ultima perioada, avand in vedere ca inoxul incepe sa dispara din trend-uri, mai ales in cazul bucatariilor moderne premium.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Gorenje BO658ST se remarca pe langa linia foarte eleganta de design prin tehnologie, usa se deschide controlat electronic, comenzile sunt pe touch control si meniul este foarte friendly si foarte usor de utilizat. Utilizatorul poate alege daca opteaza pentru o reteta din meniul de retete, spre exemplu pui, cuptorul setand automat temperatura, timpul de preparare si tipul de incalzire, in functie de aliment, sau puteti opta pentru o varianta clasica, aceea de a alege dumneavoastra aceste setari. Volumul este si el unul generos iar Gorenje este recunoscuta ca un producator ce scoate pe piata cuptoare ce gatesc extraordinar, sistemul de convectie fiind proiectat impecabil.  Ceea ce este extraordinar este dat de faptul ca acest model arata mai bine in realitate decat in poza de produs, o imagine mai exacta a calitatii estetice a acestui produs am surprins-o intr-un clip de prezentare, asa ca am facut un printscreen pentru cititori.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Design modern, finisaj stilca, autocuratare, retete presetate, acestea ar fi principalele atuuri ale cuptorului incorporabil electric multifunctional Gorenje BO658ST, un cuptor ce face parte dintr-o linie exclusivista, premium de electrocasnice. Pentru a citi informatii complete privind criteriile de alegere a cuptorului incorporabil accesati articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

2 comments:

Andrei Petrescu spunea...

Cam cat costa un astfel de cuptor? Se poate comanda si pe culoarea negra, tot din sticla?

Marius despre cuptoarele Gorenje spunea...

Cuptorul acesta costa in jur de 1000 de euro.