Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

13 mar. 2016

Pachet de electrocasnice incorporabile Beko

O combina frigorifica ce se poate asocia unui astfel de pachet, astfel incat sa se potriveasca din punct de vedere cromatic si a liniei de design. Cam acest lucru vrea sa abordeze acest articol. Ultima gama lansata de producatorul turc, ne-a atras atentia, atat prin cresterea calitativa semnificativa raportat cu gamele anterioare, cat si prin linia de design, o linie moderna, care arata foarte bine si se apropie, cel putin din punct de vedere estetic de segmentul premium de electrocasnice. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.
Incepem prin a va atrage atentia asupra unei combine frigorifice cu sistem dinamic de racire, numit Neo Frost-tradus un fel de NoFrost upgradat, ideea este ca nu veti avea niciodata gheta la compartimentul congelator; mai multe informatii puteti citi in articolul de prezentare a produsului, prin click pe pozele de produs. Volumul combinei frigorifice NeoFrost Beko RNCA400E20ZGB este unul mediu spre mare, cu 250 de litri la frigider si 100 de litri la congelator, un volum recomandabil unei familii  de pana la patru persoane inclusiv. Compartimentul de 0 grade Celsius, este si el un argument, aceste detalii pot fi gasite in articolul despre produs.
Pachetul de electrocasnice incorporabile recomandat pentru a fi asociat produsului mai sus mentionat este alcatuit dintr-un cuptor electric multifunctional cu piroliza, o plita incorporabila pe gaz din sticla si o hota decorativa oblica. Cuptorul incorporabil este Beko BIM32400XPS, un cuptor care pe langa faptul ca beneficiaza de cel mai bun sistem de autocuratare de pe piata, are suporti telescopici pentru tavi, 14 functii si un vomul generos. Design-ul este si el un punct forte, modelul fiind foarte ergonomic, modern, cu comenzi pe touch control si un display generos si intuitiv.
Plita incorporabila pe sticla  Beko HISW64222, cu alimentare pe gaz este una din cele mai bune din punct de vedere al raportului calitate pret din acest segment de categorie. Aprinderea electrica, supapa de siguranta pentru gaz si arzatorul WOK, dar mai ales pretul sunt principalele sale argumente. Gasiti detalii in articolul de prezentare al produsului.
Hota incorporabila decorativa Beko HCA62640B, oblica reprezinta punctul forte al acestui pachet de electrocasnice incorporabil din punct de vedere estetic. Ideea de hota oblica de duce cu gandul direct la modern, la high end sau premium. Totodata are si o functionalitate practica prin geometria volumului si este si eficienta inclusiv pentru un open space. In concluzie, acest pachet este recomandarea noastra pentru cei interesati de echiparea unei bucatarii moderne, cu electrocasnice negre sau negru/inox, care in acelasi timp sa fie un raport foarte bun calitate pret, aceste electrocasnice fiind printre cele mai bune intr-un astfel de top, iar Beko a crescut destul de mult atat in ceea ce priveste branding-ul cat si calitatea si fiabilitatea produselor sale. Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale electrocasnicelor si incorporabilelor cititi articolul Criterii alegere electrocasnice.

5 comentarii:

Daniel spunea...

EXISTA SI O VARIANTA pe culoarea alba?

Admin spunea...

Pentru combina frigorifica nu exista o varianta pe sticla alba ci doar pe alb, din tabla emailata.

recomandare combina spunea...

o combina care sa fie total neagra, inclusiv pe laterale, cu no frost, ne puteti recomanda?

iulian spunea...

filtrele de grasime sunt lavabile?

Marius spunea...

Se zgarie mai repede o plita pe sticla sau o plita pe inox?

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pagini