Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

7 mar. 2016

Pachet electrocasnice incorporabile negre Gorenje -design modern

Asa cum v-am obisnuit in ultima perioada, am inceput sa va recomandam seturi complete de electrocasnice incorporabile si independente in intentia de a va consilia, astfel incat sa optati pentru o linie de design si gama cromatica coerenta. Desi la majoritatea producatorilor premium de electrocasnice exista game ce urmaresc aceeasi linie de design, codurile de produs, nu sunt intotdeauna clare pentru un potential client si de aceea incercam sa le putem pe toate intr-un singur articol, dedicat unei game complete. Daca sunteti la inceput in situatia alegerii electrocasnicelor si nu stiti foarte multe informatii cu privire la criteriile de alegere ale produselor electrocasnice, va recomandam articolul Criterii alegere produse electrocasnice, articol de unde va veti putea informa cu privire la cele mai importante lucruri de care trebuie sa tineti cont, atunci cand optati pentru un produs electrocasnic, dintr-o anumita categorie de produs.
Asadar, din gama producatorului sloven de electrocasnice va recomadam un set complet de electrocasnice ce urmaresc o linie moderna de design, ergonomica, pe culoare neagra, culoare ce poate fi asociata cu orice gama cromatica a liniei de mobilier si care, poate crea contrast in bucatarie, punand in valoare atat linia mobilierului cat in special calitatea si linia de design a aparaturii electrocasnice. O astfel de gama ar putea fi prin urmare alcatuita din combina frigorifica full No Frost Gorenje NRK6192MB. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Aceasta poate fi asociata cuptorului incorporabil electric, multifunctional cu autocuratare cu aburi, retete presetate, glisiere telescopice pentru tavi, din linia de design Ora Ito, respectiv Gorenje BO87ORA B. Acesta are o linie foarte moderna, cu comenzi pe touch control si un finisaj exceptional.Atat interiorul cat si exteriorul cuptorului este foarte usor de curatat si intretinut si cu siguranta va fi, alaturi de hota pe care o voi recomanda in randurile de mai jos un punct de atractie in contextul unei bucatarii moderne, mai ales daca urmariti sa realizati un contrast cromatic intre culoarea mobilierului de bucatarie si electrocasnicele incorporabile.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Cuptorului incorporabil Gorenje BO87ORA B ii recomandam, in situatia in care sunteti interesati de o plita incorporabila pe gaz, modelul Gorenje GT641UB. Acest model este din sticla termorezistenta, ceea ce inseamna ca se curata usor si are gratare din fonta de foarte buna calitate si foarte bine fixate de suprafata plitei. Mai multe informatii puteti citi in articolele de prezentare ale produselor, articole pe care le puteti accesa prin click pe poza de produs. Pentru ca se poarta si ca exista un trend foarte puternic in acest sens, dar si pentru puterea mare de absortie, ce o face pretabila atat bucatariilor mari cat si celor open space, va recomandam hota incorporabila, decorativa, oblica, din sticla neagra lucioasa, Gorenje DKG552ORA S. 

In concluzie, acesta este cam cel mai bun pachet raport calitate pret din linia de electrocasnice incorporabile Gorenje, pe care l-as recomanda unor utilizatori interesati de o linie de electrocasnice incorporabile, moderne, pe culoarea neagra, deoarece au un foarte bun raport calitate pret, pentru faptul ca arata exceptional, dar si pentru brand-ing-ul si fiabilitatea produselor producatorului sloven, Gorenje, un producator de electrocasnice incorporabile, cu precadere premium.

3 comentarii:

Admin spunea...

@Muffin Land -Pretul pachetului este in jurul a 6000 de lei

Cristi Bratu spunea...

Cam cat ar costa toate electrocasnicele de mai sus? Multumesc, Cristi

Simina Tomescu spunea...

Pot gasi o plita incorporabila de la Gorenje cu o latime mai mare de 60 de cm, care sa se potriveasca cu celelalte electrocasnice din articolul acesta?

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pagini