7 mar. 2016

Pachet incorporabile si combina frigorifica

Unul din cele mai bune pachete de electrocasnice incorporabile si combina raport calitate pret este cel alcatuit din setul de incorporabile Hansa, respectiv cuptor electric multifunctional Hansa BOEI68462, plita incorporabila Hansa BHGI61039, hota incorporabila Hansa OKP662TH  si o combina frigorifica full no frost de la Arctic, tot pe inox si tot in aceeasi linie de design modern, respectiv Arctic ANK366NFX+. Toate aceste electrocasnice s-ar incadra intr-un buget de 1000 de euro, buget pe care-l consider minim, daca doriti niste electrocasnice fiabile, cu un branding relativ bun si totodata sa nu faceti compromisuri in ceea ce privesc optiunile si performantele de utilizare.
 Astfel, combina frigorifica Arctic ANK366NFX+ are un volum mediu spre mare, fiind un sistem de racire dinamic, full no frost, nu va mai fi nevoie sa o decongelati, are un design modern, este din tabla de inox tratata antiamprenta, are electrovalva si performante frigorifice foarte bune. Mai multe informatii privind aceasta combina le puteti gasi in articolul dedicat ei, articol pe care-l puteti accesa prin click pe poza de produs. Am evaluat intreaga gama de produse electrocasnice si incorporabile Arctic, tinand cont de parerea utilizatorilor si a feedback ului primit din service, intreaga gama de produse electrocasnice Arctic in articolul Pareri despre Arctic.

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68462 este un cuptor electric multifunctional, adica are convector, cel mai important criteriu in alegerea unui cuptor electric bun, are 8 functii, ceea ce inseamna ca permite prepararea a cam tot ce se poate prepara la un cuptor electric, are suporti telescopici, timmer electronic si un design modern, ergonomic.

Plita incorporabila pe gaz Hansa BHGI61039 este si ea o optiune foarte buna, avand in vedere ca are un inox foarte bine polisat, greu amprentabil, supapa de siguranta pentru gaz, ce previne accidentele si aprindere electrica pe buton. Gratarele din fonta si arzatorul WOK, dar mai ales pretul, recomanda si mai mult aceasta plita, fiind din punctul meu de vedere prima plita recomandabila, daca as tine cont de cel mai mic pret. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Hota incorporabila cu motor cu turbina Hansa OKP662TH are o putere de absortie de 500 de metri cubi, ceea ce oface eficienta inclusiv pentru bucatarii mari si open space, are un design modern, este din inox tratat antiamprentare, are panou de comanda electronic, ce poate programa durata de utilizare a hotei, precum si treptele de intensitate, filtre metalice de grasime, lavabile si un nivel de zgomot foarte scazut.

Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.
In concluzie, daca ar fi sa ma incadrez intr-un buget de 1000 de euro cu plita incorporabila, cuptorul incorporabil, hota incorporabila si combina frigorifica, care sa aiba un design modern si sa fie din inox, modelele mai sus prezentate reprezinta din punctul meu de vedere cea mai buna optiune. Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere a produselor electrocasnice, cititi articolul Criterii alegere electrocasnice.

3 comments:

parere despre Arctic spunea...

Se aud zgomote la compresor la combina Arctic.

Florin Andone spunea...

Se poate opta si pentru o varianta de plita cuptor si hota hansa pe culoarea alba?

Admin spunea...

@parere despre Arctic - in situatia in care combina frigorifica sau frigiderul Arctic au un sistem de racire static - dezghetare automata, aceste zgomote sunt normale.