4 mar. 2016

Set electrocasnice retro pe culoarea bej

Un alt pachet de electrocasnice cu design rustic este cel propus de producatorul turc Beko. Ce-i drept, mai accesibil decat propunerea noastra anterioare de la producatorul premium Gorenje, acest set ofera utilizatorului un set de electrocasnice cu design retro care este in primul rand caracterizat de un foarte bun raport calitate pret si totodata-i permite acestuia sa aiba niste electrocasnice cu design oarecum exclusivist si care sa puna si mai mult in valoare imaginea retro a bucatariei per total. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.


Astfel, in ceea ce privesc caracteristicile tehnice, cuptorul incorporabile  Beko OIM27201C este un cuptor electric multifunctional, adica, in cele 8 functii pe care le are exista si optiunea de preparare cu convector, ceea ce inseamna ca poate gati la o temperatura uniforma, motiv pentru care este considerat multifunctional. Timmer-ul doar va anunta utilizatorul terminarea programului, nu va opri automat cuptorul, optiune posibila doar in cazul cuptoarelor cu timmer electronic. Avand in concluzie un design proiectat cu foarte mult bun gust, un pret accesibil si functii de preparare care pot gati cam tot ce se poate face la un cuptor electric, Beko OIM27201C este o optiune buna pentru cei interesati de un set practic de electrocasnice rustice pe culoarea cream, set care se completeaza cu plita incorporabila pe gaz Beko HIZG64125SCR.



Plita are ca principale argumente pentru  a fi recomandabila, gratarele din fonta, de calitate mediocra, dar oricum semnificativ mai bune decat orice gratare din otel emailat, faptul ca gratarele sunt din doua bucati, ceea ce le face mai usor de intretinut si curatat, emailul de calitate bun, aspect valabil atat pentru aceasta plita cat si pentru cuptorul mai sus prezentat si hota decorativa care urmeaza sa completeze setul. Prezenta arzatorului Wok este si ea un argument pentru care consideram Beko HIZG64125SCR o optiune buna pentru o plita incorporabila rustica.

Va recomandam totodata sectiunea blogului in care am prezentat pachetele de electrocasnice incorporabile retro pe culoarea cream, respectiv Design retro cream.

Pachetul de electrocasnice incorporabile rustice este completat de hota decorativa cu design piramidal Beko CWB6410CR., design oarecum specific hotelor incorporabile rustice, puterea de 460 de metri cubi facand-o recomandabila inclusiv pentru bucatarii mari si open space. Filtrele de grasime sunt metalice, lavabile, ceea ce inseamna ca Beko CWB6410CR nu va mai genera costuri de utilizare post achizitie. Aceasta hota decorativa poate fi adaptata si pentru recirculare, desi puterea de absortie va scadea cu circa 30 la suta.
Va recomandam ca acest set de electrocasnice incorporabile rustice sa fie completat cu frigiderul cu design retro, tot pe culoarea cream Gorenje ORB152C, un frigider cu un foarte bun raport calitate pret si volum mediu, de 230 de litri pentru frigider si 25 de litri la congelator. In situatia in care considerati volumul de la congelator insuficient, puteti opta si pentru o combina frigorifica cu acelasi design, insa trebuie tinut cont ca pretul va creste cu circa 50 la suta.

7 comments:

Maria Carmen Sandu spunea...

Se poate ca un cuptor incorporabil rustic sa poata fi programat sa inceapa sa coaca dupa un anumit interval? La fel ca la masina de spalat rufe, care se poate programa sa-si inceapa programul de spalare dupa 9 ore, sa zicem?

Ovidiu Pog spunea...

Nu se poate programa sa porneasca mai tarziu, fie ca vorbim de un cuptor rustic sau unul modern

Ovidiu Pog spunea...

Nu se poate programa sa porneasca mai tarziu, fie ca vorbim de un cuptor rustic sau unul modern

Carmen Cristescu spunea...

Am cumparat acest cuptor si plita impreuna cu hota de mai bine de sase luni. Pot sa spun ca cuptorul incalzeste foarte bine,uniform, exact cum scrie in manualul de instructiuni. Plita se curata usor. Hota este putin cam slaba, dar per total sunt multumita de ele. Sfatul meu este sa le luati cand sunt la oferta. Eu am economisit peste 1000 de lei.

Carmen Sinca spunea...

Si eu am acest set de incorporabile, fara frigider. Sunt foarte bune, se curata usor, merita banii.

Elena Canache spunea...

si eu am aceasta set de electrocasnice retro. Sunt foarte bune, arzatoarele se curata mai greu in schimb

Florentina Ionitoiu spunea...

Si eu am beko rustic, doar ca este pe culoarea negru antracit...sunt foarte bune, recomand.