22 ian. 2017

Cea mai buna hota telescopica Hotpoint | Hotpoint AH61CMX

Una din putinele hote incorporabile telescopice ce depasesc o putere de 380 de metri cubi pe ora si in acelasi timp se incadreaza intr-un pret de pana in 500 de lei este modelul Hotpoint AH61CMX. In situatia in care Hotpoint AH61CMX este in promotie, pretul poate fi si mai bun, insa consider ca un pret corect pentru aceasta hota este 500 de lei. Din punct de vedere al raportului calitate pret, consider ca Hotpoint AH61CMX are un raport bun, avand in vedere pe de o parte ca vorbim de un brand ce se axeaza pe segmentul middle-high end. dar si pentru faptul ca hotele incorporabile Hotpoint sunt printre cele mai fiabile de pe piata in acest moment, un argument in plus privind aceasta caracteristica fiind dat de faptul ca producatorul italian de electrocasnice ofera in mare parte din an o extindere la 5 ani garantie, fara costuri suplimentare, cu conditia inscrierii talonului de garantie extinsa pe site-ul furnizorului autorizat in tara noastra.

Va recomandam si articolul in care am centralizat cele mai bune hote incorporabile telescopice de pe piata, Cea mai buna hota telescopica - TOP 5 in functie de pret. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Hotpoint AH61CMX - capacitate de evacuare de 380 m3/h | se poate adapta si pentru recirculare

Cu o capacitate de evacuare de peste 380 de metri cubi pe ora, respectiv 384m3/h, hota incorporabila telescopica Hotpoint AH61CMX se poate adapta si pentru recirculare. In situatia in care folositi hota pe evacuare, cu burlan, aceasta hota se recomanda bucatariilor de dimensiuni medii, cca 7-9 metri patrati, cu un volum de cca 20 de metri cubi. Va recomandam si articolul Cea mai puternica hota incorporabila Hotpoint. Hota incorporabila telescopica Hotpoint AH61CMX este proiectata pentru evacuarea pe burlan cu diametrul de 120mm. In situatia in care nu puteti monta un burlan de evacuare, Hotpoint AH61CMX se poate adapta si pentru recirculare, insa veti pierde circa 30 la suta din capacitatea de absortie, si recomandare privind spatiul. scade si ea proportional cu acest procent. Va recomandam totodata si articolul in care am sintetizat cele mai importante criterii in alegerea hotei incorporabile, respectiv Cum aleg hota incorporabila.

Hotpoint AH61CMX -  instructiuni privind montajul | produse complementare

Pentru mai multe informatii privind folosirea fara evacuare a hotei, va recomandam articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje. Acum eficienta evacuarii aburului si mirosului tine si de pozitionarea hotei, mai exact tine de distanta la care montati hota, in raport cu plita pe care o deserveste. Mai multe informatii privind recomandarile de montaj ale hotei incorporabile, valabile prin urmare si hotelor telescopice, va recomandam articolul La ce distanta se monteaza hota incorporabila. In ceea ce privesc filtrele de grasime, acestea sunt metalice, prin urmare lavabile. In situatia in care optati pentru recirculare, veti avea nevoie si de filtre de carbon, filtre care sunt consumabile. In ceea ce priveste nivelul de zgomot, cei 71dB(A) clasifica hota incorporabila Hotpoint AH61CMX in categoria hotelor cu un nivel de zgomot mediu spre mare. In ceea ce privesc produsele complementare, puteti gasi foarte multe modele de plite si cuptoare din gama producatorului italian, care sa se potriveasca perfect cu aceasta hota. Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil - TOP 5 in functie de pret.
In ceea ce privesc produsele complementare, hota incorporabila telescopica Hotpoint AH61CMX se poate asocia unui numar mare de cuptoare si plite incorporabile ce respecta aceeasi linie de design, astfel incat utilizatorul sa-si poata achizitiona un pachet perfect din punct de vedere estetic. In ceea ce privesc finisajele, putem spune ca Hotpoint nu a acordat foarte mare importanta in cazul acestei hote, insa nu putem spune ca este o hota urata. As caracteriza mai degraba hota incorporabila telescopica Hotpoint AH61CMX drept o hota cu design modern, simplist, cu atentie mai scazuta la detalii, cum ar spre exemplu sistemul de luminare, clasic, cu becuri de halogen. Aici as fi preferat o luminare spot light. Una peste alta, Hotpoint AH61CMX se prezinta decent la capitolul design.

   IP Scoring: Hotpoint AH61CMX    

Raport Calitate Pret                        ★★★
Putere absortie                                ★★
Design                                          ★★★☆☆
Calitate filtre                                      ★★☆☆
Nivel zgomot                                ★★☆☆
Produse complementare                   ★★★★★
                                                                            
Total 21                           IncorporabilePremium

In concluzie, hota telescopica incorporabila Hotpoint AH61CMX totalizeaza 21 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte conform evaluarii IP Scoring, evaluare ce se bazeaza pe principalele criterii de alegere ale hotei incorporabile, stabilite de Incorporabile Premium si este o optiune buna pentru cei care doresc o hota telescopica care sa faca fata unei bucatarii de dimensiuni medii.

2 comments:

Ionut Vlasceanu spunea...

Care este cea mai buna hota telescopica din inox?

Hotpoint AH61CMX pret spunea...

De unde pot cumpara la cel mai mic pret hota Hotpoint AH61CMX pret?