21 ian. 2017

Cea mai buna hota telescopica Starlight | Star-Light HAT-260SS

Una din cele mai vandute hote incorporabile telescopice de pe piata este Star-Light HAT-260SS. Pentru inceput trebuie sa spunem ca brand-ul Star-Light este brand-ul propriu al eMAG-ului si este un brand care se adreaseaza segmetnulelor entry si middle level ale pietei. Revenind la hota incorporabila Star-Light HAT-260SS consideram ca aceasta are un raport calitate pret bun, avand in vedere ca are o putere de absortie de 330 de metri cubi, ca are filtre metalice, dat si pentru design-ul elegant, chiar daca nu este extraordinar. Pretul corect al acestei hote este intre 200 si 250 de lei, acest pret poate fi prins intr-o campanie de promotie. Partea buna este ca aceasta hota este destul de des in campanii promotionale atat la Flanco cat si la eMAG. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Star-Light HAT-260SS capacitate de evacuare medie, filtre metalice lavabile

Cele doua motoare de 100 de W asigura o capacitate de evacuare de 329 de metri cubi pe ora, o capacitate ce recomanda hota telescopica Star-Light HAT-260SS bucatariilor de dimensiuni mici si medii, care sa aiba un volum de 15 metri cubi sau undeva intre 6 si 7 de metri patrati. In ceea ce privesc filtrele metalice, acestea sunt lavabile. Evacuarea se face pe burlan de 120 de mm, acesta nu este in pachetul hotei si trebuie cumparat separat. Acest burlan este flexibil si poate fi cumparat in general de la acelasi magazin, fie el offline sau online de unde cumparati hota. In situatia extrema in care nu puteti monta un burlan, aceasta hota se poate adapta, artizanal si pentru recirculare, insa este nevoie de cumpararea unui filtru universal de carbon. Mai multe informatii in acest sens puteti gasi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavanje.

Star-Light HAT-260SS - nivel de zgomot de 65dB(A)

Cei 65dB(A) claseaza hota Star-Light HAT-260SS in categoria hotelor cu un nivel mediu de zgomot. In ceea ce priveste design-ul, Star-Light nu a pus foarte mare accent insa urmareste o linie de design modern, industrial as spune, care se poate potrivi cu mai multe cuptoare si plite incorporabile ce urmaresc aceasta linie. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna hota telescopica - TOP 5 hote incorporabile in functie de pret.

IP Scoring: Star-Light HAT-260SS 

Raport Calitate Pret                        ★★★★
Putere absortie                                ★★
Design                                          ★★★
Calitate filtre                                      ★★
Nivel zgomot                                ★★
Produse complementare                   ★★★
                                                                            
Total 20                           IncorporabilePremium

In concluzie, hota incorporabila telescopica Star-Light HAT-260SS este una din cele mai vandute hote incorporabile telescopice de pe piata si totalizeaza conform principalelor criterii de alegere ale hotei stabilite de blogul Incorporabile Premium, 20 dintr-un punctaj de 30 de puncte si este o optiune pentru cei care doresc o hota incorporabila telescopica accesibila. Daca sunteti interesati de principalele criterii de alegere ale hotei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere hota incorporabila.

1 comments:

Claudiu Gherghinei spunea...

In general brandurile proprii sunt produse ieftine si nu sunt foarte fiabile,