10 ian. 2017

Cea mai puternica hota telescopica GORENJE

Gorenje DF6135X - cea mai puternica hota telescopica GORENJE

Hota Gorenje DF6135X are o putere de evacuare de 618 metri cubi pe ora si este cea mai puternica hota telescopica la un pret accesibil de pe piata, din experienta pe care o am. Aceasta capacitate de evacuare permite utilizatorului sa o monteze inclusiv intr-o bucatarie de dimensiuni mari si open space-uri, un lucru extraordinar pentru o hota telescopica, un tip de hota interzis pana acum doi ani pentru astfel de spatii din pricina compromisului facut intre ergonomie si functionalitate. Insa Gorenje tine sa ne contrazica, acest model avand un debit asemanator unei hote decorative.

Va recomandam articolul Cea mai buna hota telescopica - TOP 5 in functie de pret.

Producatorul sloven a mers si mai departe, iar pe langa modelele de hote telescopice din gama Ora ITO, a propus tot la sfarsitul anului trecut si o varianta de hota cu motor cu turbina, varianta pe care blogul nostru a evaluat-o in articolul Cea mai buna hota telescopica GORENJE. Si totusi Gorenje DF6135X reuseste sa depaseasca 600 de metri cubi si devine astfel cea mai puternica hota telescopica din gama producatorul sloven de electrocasnice si cu siguranta una din cele mai puternice hote telescopice de pe piata.

Gorenje DF6135X - raport foarte bun calitate pret, finisaj inox

Hota incorporabila Gorenje DF6135X are asa cum am spus si mai devreme un foarte bun raport calitate pret, daca nu chiar cel mai bun de pe piata in acest moment. Pretul hotei Gorenje DF6135X este in jurul a 550-600 de lei, in functie de perioada din an in care o cumparati, daca este sau nu la promotie, iar daca este sa punem in balanta in primul rand puterea de evacuare si faptul ca poate rezolva prin aceasta o necesitate a majoritatii bucatariilor open space care in general au bucatarii nu foarte generoase si prin urmare orice tendinta de ergonomizare a spatiului este binevenita, putem spune ca Gorenje DF6135X este cea mai buna hota la ora actuala de pe piata. Inoxul este tratat antiamprentare, este doar pe partea din fata si in zonele care vor fi incorporate. Partea de jos a hotei Gorenje DF6135X este emailata, acest lucru insemnand ca hota Gorenje DF6135X va fi usor de curatat si intretinut.

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil GORENJE.

Gorenje DF6135X - design modern, simplist, gama mare de produse complementare

Design-ul este unul ce urmareste o linie moderna si prin urmare Gorenje DF6135X poate fi asociata oricarui cuptor si plite incorporabile Gorenje ce urmareste aceasta linie de design si de preferinta, din punct de vedere cromatic, recomandam ca Gorenje DF6135X sa se asocieze unor electrocasnice cu o cromatica inox/negru. Din fericire producatorul sloven de electrocasnice are o gama mare de plite si cuptoare incorporabile, care si ele sunt foarte bune din prisma raportului calitate pret, asa ca aveti de unde sa alegeti pentru a alcatui un set de electrocasnice incorporabile cu design modern.

Gorenje DF6135X - nivel mediu spre mic de zgomot, filtre metalice lavabile

Hota incorporabila telescopica Gorenje DF6135X are 68 de dB(A) nivel maxim de zgomot, nivel ce clasifica aceasta hota in categoria hotelor cu nivel mediu spre mic de zgomot. Daca punem in balanta si puterea mai mare a motorului, putem spune ca nivelul de zgomot este in regula. Filtrele metalice sunt lavabile si se pot intretine usor. Acestea se pot spala inclusiv in masina de spalat vase, daca este posibil. Luminarea se face cu ajutorul a doua becuri cu halogen, deci nu avem un detaliu extraordinar in aceasta privinta. 

Va recomandam totodata articolul Pareri despre electrocasnicele GORENJE.

Gorenje DF6135X - evacuare pe 150 mm, se poate opta si pentru recirculare


Evacuarea hotei Gorenje DF6135X se face pe burlan de 150 de mm, insa se poate opta si pentru o reductie de la 150 la 120 de mm, fara a afecta functionalitatea hotei. Veti avea nevoie totusi de o reductie in acest sens, reductie ce se poate gasi ori in magazinele de specialitate ori intr-un service autorizat. In situatia in care nu se poate opta pentru recirculare, hota incorporabila Gorenje DF6135X se poate folosi si pe recirculare, insa va mai fi nevoie de filtre de miros, filtre de carbon care se pot achizitiona doar din service-urile autorizate si sunt destul de costisitoare. Pentru mai multe informatii in acest sens va recomandam articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.



In concluzie hota incorporabila telescopica din inox Gorenje DF6135X totalizeaza 26 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte conform principalelor criterii de evaluare ale hotei incorporabile, criterii detaliate in articolul Criterii alegere hota incorporabila si este una din cele mai bune hote telescopice de pe piata in acest moment, Gorenje DF6135X fiind unul din modelele pe care blogul nostru il recomanda cu incredere.

2 comments:

Emilia Draghici spunea...

De unde pot cumpara aceasta hota? Nu o gasesc nici la ALtex, nici la Media Galaxy si nici la Flanco.

Gheorghe Georgeta spunea...

Eu am luat hota incorporabila Gorenje DF6116 pe care am dat acum un an 300 de lei. O folosesc pentru o bucatarie de 10 metri patrati si este suficient de puternica.