24 ian. 2017

Hotpoint FI6 864 SH IX HA | Cuptor cu autocuratare hidrolitica

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Hotpoint FI6 864 SH IX HA este unul din putinele modele cu autocuratare hidrolitica din gama producatorului italian de electrocasnice incorporabile si totodata unul din putinele modele de pe piata cu astfel de autocuratare, in general acest sistem de autocuratare, fiind prezent mai degraba in cazul cuptoarelor incorporabile din gama celor de la Gorenje si Whirlpool. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.


Mai multe informatii privind avantajele si dezavantajele sistemelor de autocuratare, va recomandam articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile. Vom evalua cuptorul incorporabil Hotpoint FI6 864 SH IX HA conform principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil, stabilite de blogul nostru, criterii detaliate in articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Hotpoint FI6 864 SH IX HA - volum de 73 de litri, design modern

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Hotpoint FI6 864 SH IX HA are un volum de 73 de litri, volum ce claseaza acest model in categoria cuptoarelor de volum mare. Cele 8 functii permit utilizatorului sa prepare mare parte din retetele si alimentele posibil de a fi preparate intr-un cuptor electric multifunctional. Faptul ca este multifunctional inseamna ca Hotpoint FI6 864 SH IX HA are un convector in partea din spate a cuptorului, convector care are ca principal scop uniformizarea temperaturii in interiorul cuptorului. Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Hotpoint.

Totodata cuptorul Hotpoint FI6 864 SH IX HA are si sistem de racire tangential, sistem de racire ce are la baza un ventilator, mai multe informatii in acest sens puteti citi in articolul in care am analizat principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabil, mentionat mai sus. Design-ul cuptorului Hotpoint FI6 864 SH IX HA este unul modern, este ergonomic, intrucat vorbim de butoane push in. tavile sunt prinse pe un sistem de glisiere, fara telescop insa.  Panoul electronic este elegant integrat in partea frontala, iar timmerul electronic permite utilizatorului ca sa-si programeze timpul de preparare, iar cuptorul se va opri singur. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila pe gaz Hotpoint.

Hotpoint FI6 864 SH IX HA - produse complementare, fiabilitate

In ceea ce privesc produsele complementare Hotpoint este printre putinii producatori care au un numar echilibrat de cuptoare, plite si hote incorporabile, situatie in care este foarte facil pentru un utilizator in a-si alege un set complet de electrocasnice. In ceea ce priveste fiabilitatea, Hotpoint si anterior Ariston, au fost recunoscuti ca fiind unii din cei mai fiabili producatori ai ultimilor ani. Nu intamplator, exista in general perioade consistente din an in care producatorul ofera o garantie extinsa de 5 ani, cu conditia inscrierii pe site-ul furnizorului, fara alte costuri suplimentare. Cuptorul Hotpoint FI6 864 SH IX HA are doua straturi de geam, mai multe informatii privind avantajele si dezavantajele acestui fapt le puteti citi in articolul de criterii in alegerea a cuptorului incorporabil. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna hota incorporabila Hotpoint.

In concluzie cuptorul incorporabil electric multifunctional Hotpoint FI6 864 SH IX HA totalizeaza 23 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte, conform principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil si este unul din putinele modele de cuptoare incorporabile cu sistem de autocuratare hidrolitic. Desi sistemul de autocuratare hidrolitic, asigura o curatare in intregul cuptor Cuptorul incorporabil electric multifunctional Hotpoint FI6 864 SH IX HA este unul din putinele modele cu autocuratare hidrolitica din gama producatorului italian de electrocasnice incorporabile si totodata unul din putinele modele de pe piata cu astfel de autocuratare, in general acest sistem de autocuratare, fiind prezent mai degraba in cazul cuptoarelor incorporabile din gama celor de la Gorenje si Whirlpool.

Mai multe informatii privind avantajele si dezavantajele sistemelor de autocuratare, va recomandam articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile. Vom evalua cuptorul incorporabil Hotpoint FI6 864 SH IX HA conform principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil, stabilite de blogul nostru, criterii detaliate in articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

IP Scoring: Hotpoint FI6 864 SH IX HA   

Raport Calitate Pret                        ★★★☆☆
Optiuni utilizare                              ★★
Eficienta autocuratare                           ★★
Design                                               ★★★★
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                  ★★★
                                                                            
Total 22                           IncorporabilePremium

In concluzie cuptorul incorporabil electric multifunctional Hotpoint FI6 864 SH IX HA totalizeaza 22 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte, conform principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil si este unul din putinele modele de cuptoare incorporabile cu sistem de autocuratare hidrolitic. acest sistem este cel mai putin eficient dintre toate cele trei sistemele, insa avantajul acestuia, este ca, la fel ca in cazul sistemului pirolitic, nu necesita costuri de mentenanta sau consumabile.

2 comments:

Emilia spunea...

Functiile de gatire apar si pe display?

Flavia spunea...

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Hotpoint FI6 864 SH IX HA este unul din putinele modele cu autocuratare hidrolitica din gama producatorului italian de electrocasnice incorporabile si totodata unul din putinele modele de pe piata cu astfel de autocuratare, in general acest sistem de autocuratare, fiind prezent mai degraba in cazul cuptoarelor incorporabile din gama celor de la Gorenje si Whirlpool.