19 ian. 2017

IP Scoring Beko HISW64222S

Plita incorporabila pe gaz Beko HISW64222S este una din putinele plite pe sticla care sa aiba gratare din fonta fixate pe arzatoare si totodata sa fie si stabile. In general, in astfel de situatii in care gratarul nu este in "camp", gratarele pe ochi sau pe arzator sunt instabile si utilizatorul este nevoit sa aiba mai multa atentie atunci cand foloseste plita. Din punct de vedere al raportului calitate pret, plita incorporabila pe gaz Beko HISW64222S sta relativ bine, mai ales daca o achizitionati intr-o campanie promotionala, In general pretul plitei incorporabile Beko HISW64222S variaza intre 600 si 1000 de lei, in functie de magazinul si perioada din an in care doriti sa o cumparati. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Beko HISW64222S - gratare din fonta, plita incorporabila pe sticla

Plita incorporabila pe gaz Beko HISW64222S are aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta pentru gaz, termocuplu, ceea ce inseamna ca se evita situatiile in care se stinge flacara si gazul sa ramane deschis. Atentie - acest termocuplu detecteaza doar astfel de incidente ale arzatoarelor. Este necesar ca in ceea ce priveste conexiunea la gaz sa apelati la un instalator autorizat. Gratarele sunt din fonta in aliaj, sunt acceptabile din punct de vedere al porozitatii, insa se vede ca producatorul turc nu a pus mare accent pe nivelul de finisare al acestor gratare. Sticla este de calitate buna, insa nu exceleaza. Totusi aceasta suprafata este recomandabila daca atunci cand vine vorba de intretinere, acest material fiind semnificativ mai usor de curatat si intretinut decat o plita din inox. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale plitei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere plita incorporabila.

Beko HISW64222S - arzator WOK si produse complementare

O alta caracteristica ce recomanda plita incorporabila pe gaz Beko HISW64222S este data de existenta arzatorului WOK. Acest arzator are o putere calorica ce se apropie de 3kW, adica este cam de trei ori mai puternic decat un arzator normal. Acest lucru ajuta utilizatorul atunci cand doreste sa gateasca repede, sau incalzeste/gateste intr-o oala de volum mai mare, peste 10 litri, in sensul in care se ajunge mult mai repede la punctul de fierbere. Un alt avantaj al arzatorului WOK este dat de faptul ca plita Beko HISW64222S poate prepara astfel eficient mai multe tipuri de mancaruri care se recomanda a fi preparate la artzator WOK, cum ar fi preparare asiatice, vietnameze, etc. In ceea ce privesc produsele complementare plita incorporabila pe gaz Beko HISW64222S se poate asocia in completarea unui set de electrocasnice incorporabile cu o gama relativ mare de cuptoare si hote incorporabile pe care producatorul turc le pune la dispozitia pietei europene. Va recomandam si articolul Cea mai buna plita incorporabila BEKO.

Beko HISW64222S - fiabilitate si design modern

In mod cert plita Beko HISW64222S se recomanda celor care doresc sa utilize o bucatarie ce urmareste o linie moderna de design, in care este evitat inoxul, considerat de multi design-eri out of trend si totodata un material rece. In ceea ce priveste fiabilitatea, consideram Beko HISW64222S o plita in regula din acest punct de vedere. Beko ne-a dovedit in ultimii 5 ani ca investeste in segmentul de electrocasnice incorporabile si acest lucru este fizibil de la gama la gama, producator castigand in acesti ani atat cota de piata cat si o reputatie din ce in ce mai buna pe piata. In Romania, datorita fuzionarii fabricii Arctic la concernul BEKO, producatorul turc este unul din cei mai apreciati producatori de echipamente electrocasnice si se adreseaza in principal pe o gama din segmentul middle level.

IP Scoring: Beko HISW64222S

Raport Calitate Pret                        ★★★
Calitate material                              ★★
Calitate gratare                              ★★
Design                                                ★★
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                   ★★★
                                                                            
Total 20                           IncorporabilePremium

In concluzie plita incorporabila pe gaz Beko HISW64222S cu aprindere electrica pe buton, gratare din fonta si arzator WOK totalizeaza 23 dintr-un puntaj maxim de 30 de puncte conform principalelor criterii de alegere ale plitei incorporabile stabilite de blogul Incorporabile Premium si detaliate mai sus. Beko HISW64222S reprezinta o optiune buna pentru cei interesati de o plita pe sticla, un pret corect al acestui model fiind din punctul meu de vedere in jurul sumei de 700-750 de lei, pret pe care-l puteti gasi in general in momentul in care plita incorporabila Beko HISW64222S este intr-o campanie de reduceri.

1 comments:

Mihaela Andreea Popa spunea...

Este o plita buna, nu prea scumpa, care se curata usor. o am de 6 luni si sunt foarte multumita de ea si de beko in general. am set complet de electrocasnice si sunt mandra ca sustin economia din tara noastra, avand in vedere ca sunt fabricate in romania.