13 ian. 2017

IP Scoring Electrolux EFB60460OX

Una din cele mai elegante hote incorporabile decorative cu design cheminee, Electrolux EFB60460OX poate fi solutia optima pentru cei interesati de o hota incorporabila pe inox care sa arate bine si sa fie si functionala in acelasi timp. Si cand spun functionala, ma refer la capacitatea hotei de a face fata inclusiv unei bucatarii mari sau open space, care sa comunice cu living-ul. Pot spune asadar ca hota incorporabila Electrolux EFB60460OX are un raport bun calitate pret, daca este sa pun in balanta aspectul acesteia coroborat cu specificatiile tehnice.

Cu cei 600 de metri cubi, capacitate de evacuare, hota incorporabila Electrolux EFB60460OX se clasifica in categoria hotelor de putere mare spre foarte mare si este o solutie ce nu poate fi neglijata de cei ce doresc sa foloseasca o hota cheminee pentru utilarea unei bucatarii incorporabile. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam si articolul Cea mai buna hota incorporabila ELECTROLUX.

Electrolux EFB60460OX - filtre lavabile, sistem de luminare spot light

Hota Electrolux EFB60460OX poate fi clasificata in categoria hotelor middle level din punct de vedere al pretului. Aceasta hota poate fi cumparata in jurul la 1500 de lei, in functie de perioada din an in care o cumparati, daca este sau nu la promotie, Revenind la filtre, acestea sunt metalice, lavabile si prin urmare, daca sunt intretinute corespunzator, respectand indicatiile din manualul de utilizare, acestea pot avea durata de viata egala cu cea a hotei, desi filtrele metalice sunt considerate consumabile si nu fac parte a garantiei de doi ani pe care o are hota, conform legii comerciale. Sistemul de luminare are la baza doua leduri spot light. 

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila ELECTROLUX.

Desi poate parea banal, sistemul de luminare contribuie semnificativ in ceea ce priveste estetica hotei, a plitei pe care o deserveste si implicit asupra imaginii de ansamblu a bucatariei. Cu siguranta un designer ar fi interesat de acest aspect, daca ar fi sa aleaga o hota si de aceea va recomand si voua sa tineti cont de aceasta variabila, daca doriti o hota care sa arate, bine, o hota care sa impresioneze.

Electrolux EFB60460OX- nivel relativ scazut de zgomot, poate fi folosita si fara burlan

In ceea ce priveste nivelul de zgomot, cei 69dB(A) pe treapta maxima de putere incadreaza hota Electrolux EFB60460OX in categoria hotelor cu nivel mediu spre scazut de zgomot, mai ales daca luam in considerare faptul ca motorul are o putere nominala peste medie, o rezultanta a acestei puteri fiind capacitatea mare de evacuare. Hota Electrolux EFB60460OX are evacuare pe 150 de mm, insa aceasta evacuare se poate adapta si la 120 de mm, cu ajutorul unei reductii, mai multe informatii in acest sens puteti gasi in articolul Criterii alegere hota incorporabila

Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil ELECTROLUX.

In situatia in care nu puteti opta pentru evacuarea pe burlan, hota incorporabila Electrolux EFB60460OX se poate folosi si fara evacuare, cu recirculare, insa puteti pierde circa 30 la suta din capacitatea sa de evacuare si va trebui sa dati bani pe filtre de carbon. Hota vine Electrolux EFB60460OX oricum cu un astfel de filtru, care insa este consumabil si este costisitor. Mai multe informatii privind recircularea puteti citi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.

Electrolux EFB60460OX- design modern, premium, produse complementare

In ceea ce priveste linia de design, consider hota Electrolux EFB60460OX una din cele mai reusite de pe piata. Se vede calitatea design-ului industrial suedez, calitatea executiei si a subansamblurilor fiind de invidiat la acest model. In ceea ce privesc produsele complementare, Electrolux are o gama foarte diversificata de plite si cuptoare incorporabile, cu care Electrolux EFB60460OX se poate asocia astfel incat sa se potriveasca estetic in alcatuirea unui set complet cuptor, plita, hota. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.


In ceea ce priveste fiabilitatea Electrolux este unul din producatorii pe care va puteti baza atunci cand vine vorba de durata de viata a produselor sale. In concluzie hota incorporabila decorativa cu design cheminee, Electrolux EFB60460OX totalizeaza 26 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte, fiind una din cele mai elegante hote incorporabile pe 60 de cm de pe piata si totodata un model pe care blogul nostru il recomanda celor care doresc sa-si utileze o bucatarie moderna premium si care sa nu investeasca foarte mult in hota si in acelasi timp sa beneficieze de o capacitate de evacuare care sa fie suficienta inclusiv unui openspace.
Electrolux EFB60460OX</>
Rated 5/5 based on743reviews

1 comments:

Valentin spunea...

Care este lungimea maxima pe a burlanului pentru aceasta hota? Am nevoie cam de 3 metri? Pot sa pun un burlan atat de lung?