13 ian. 2017

IP Scoring Whirlpool AKZ 6220 IX

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Whirlpool AKZ 6220 IX face parte din gama Absolute Design, lansata in anul 2016. Acest cuptor se remarca asadar pe de o parte pe linia de design moderna, din punct de vedere estetic, Whirlpool AKZ 6220 IX aratand foarte bine si pe de alta parte printr-un raport calitate pret bun, daca este sa punem in balanta caracteristicile tehnice. Daca ar fi sa scot in evidenta un minus, lucru pe care blogul nostru, din ratiuni obiective alege sa le faca in cazul fiecarui produs pe care-l evaluam, ar fi dat de volumul mic, respectiv 60 de litri.Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Acum aceasta caracteristica poate fi considerata un minus, mai mult sau mai putin in functie de necesitatile fiecarui utilizator in parte. Mai multe informatii pricind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil puteti citi in articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Am sintetizat cele mai bune cuptoare incorporabile electrice multifunctionale din gama producatorului american de electrocasnice, din punct de vedere pretul, in functie de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabile stabilite de blogul Incorporabile Premium, respectiv, Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool - TOP 10 in functie de pret.

Whirlpool AKZ 6220 - Retete presetate, suporti telescopici pentru tavi

In ceea ce privesc optiunile de utilizare, cuptorul incorporabil electric multifunctional Whirlpool AKZ 6220 IX iese in fata cu sistemul Al saselea simt, sistem patentat de producatorul american de electrocasnice. Acesta ar trebui sa seteze automat temperatura, modul de incalzire si timpul pentru fiecare reteta in parte. Practic, cu ajutorul unor senzori, cuptorul Whirlpool AKZ 6220 IX detecteaza gradul de preparare a alimentelor si opreste automat cuptorul la sfarsitul programului. Tot la acest criteriu mentionam existenta sistemului de prindere al tavilor pe glisiere cu telescopi, un sistem care reprezinta un plus la capitolul confort. Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 6220 IX are doua tavi, una adanca si una mai plata si vine dotat cu un gratar. Va recomandam totodata articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 in functie de pret.

Va recomandam totodata articolul Cel mai bun cuptor incorporabil WHIRLPOOL.

Whirlpool AKZ 6220 - Sistem hidrolitic de curatare - numit SmartClean

In ceea ce priveste eficienta autocuratarii, sau mai corect spus eficienta cu care Whirlpool AKZ 6220 IX ajuta utilizatorul in ceea ce priveste curatarea cuptorului, sistemul hidrolitic va inmuia destul de bine impuritatile de pe peretii interni ai cuptorului, astfel incat mizeria sa se indeparteze mai usor. SmartClean reprezinta patentul pe acest sistem obtinut de producatorul american, insa este cam acelasi lucru cu sistemul AquaClean pe care-l mai puteti intalni in cazul producatorului sloven de eletrocasnice Gorenje sau al celui polonez, Hansa. Daca doriti si un cuptor cu microunde incorporabil, care sa se poata asocia cu succes cuptorului incorporabil va recomandam articolul Cuptor microunde incorporabil WHIRLPOOL AMK730IX.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna hota incorporabila WHIRLPOOL.

Whirlpool AKZ 6220 - fiabilitate si multe optiuni pentru un set complet de electrocasnice

In ceea ce priveste fiabilitatea consideram Whirlpool AKZ 6220 IX ca se afla in aceeasi medie in ceea ce priveste rezistenta in timp ca si in cazul majoritatii modelelor entry si middle level din gama Whirlpool. Desi fiabilitatea nu a fost intotdeauna punctul forte a producatorului american de electrocasnice, cuptoarele incorporabile, ca si categorie ale incorporabilelor sunt in general mai rezistente, fiind mai greu defectabile. In ceea ce privesc produsele complementare, Whirlpool AKZ 6220 IX are o multitudine de alternative in ceea ce privesc plitele si hotele care pot fi compatibile cu acest model. Linia moderna de design Whirlpool Absolute este una foarte eleganta, un plus pentru acest model. Panoul de comanda este elegant si bine integrat din punct de vedere estetic. Inoxul este tratat antiamprentare ceea ce inseamna ca Whirlpool AKZ 6220 IX va fi usor de intretinut.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna hota incorporabila Whirlpool.


Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

In concluzie, cuptorul incorporabil electric multifunctional Whirlpool AKZ 6220 IX totalizeaza 21 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte conform principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil stabilite de blogul Incorporabile Premium si este o optiune pentru cei ce doresc sa-si utilee o bucatarie moderna.

1 comments:

Gabriela spunea...

Am cumparat acest cuptor Whirlpool AKZ 6220 IX acum doua luni. Arata foarte bine, isi merita banii. Inainte am avut tot un cuptor de la Whirlpool de care nu am fost foarte multumita